Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2012. 22:16h.

Camacho diu que perd diners amb la política

“Tinc un sou privilegiat, però cobro 2 o 3 vegades menys en política que quan vaig arribar a Girona"

Camacho diu que perd diners amb la política

Camacho, durant la seva intervenció a Tribuna de Girona

La candidata del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha assenyalat que “tinc un sou privilegiat, però cobro 2 o 3 vegades menys en política que quan vaig arribar a Girona", segons una piulada de Tribuna de Girona, l'organitzador de la conferència de la dirigent popular.

La presidenta del PPC ha indicat que "el Govern del PP ha treballat molt dur perquè el tren d'alta velocitat arribi a Girona el primer trimestre de 2013 i això representarà un salt qualitatiu definitiu".

"Aquesta és la gran diferència entre el separatisme de CiU i el projecte compartit del PP: quan CiU aposta per aixecar fronteres i posar duanes que ens separin de la resta d'Espanya i d'Europa, el PPC aposta per construir ponts i vies que ens connectin encara més amb la resta del món", ha reblat.

Segons Camacho, "en política es pot defensar tot, però el que no es pot fer és enganyar". En aquest sentit ha afegit que "la independència és afegir més crisi a la crisi".

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#46 JdB, La Selva.GI, 14/11/2012 - 22:54

coi de dona, després de tant bordar, ara ho veu impossible d'assolir i comença a festejar amb el sector privat?

#45 doncs canvia reina canvia.., CAT, 14/11/2012 - 14:12

Canvia de feina reina, ja se que el mercat està fatal, pero espavila't com fem tots. Clar tant arreglar-te la cara és una pasta gansa.

#44 ramon, barcelona-c, 14/11/2012 - 13:27

Doncs Alicia no ho dubti ni un moment vosté i si pot arrossegar el sr Luna també , deixin la política i tots sortirem gunyant . Nomé tindrà un handicap quan es dediqui a un altre misió la credibilitat en vosté serà poca cosa ..

#43 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 14/11/2012 - 07:36

Catalunya si PERD Diners desde que manda RAJOY a Espanya desde que mandan els del P.P. els Catalans perden Diners . Tambe el perden aqui a Catalunya els diners per culpa del PACTA C.I.U. I P.P. Hosigui ARTUR MAS I SRA Camacho ens feu perda molts diners en retallades

#42 Lidia Obiols Serra, martorell, 13/11/2012 - 19:20

Avui he anat a fer una entrevista de feina, feina, recepció i cel·ladora en una residencia d' avis: 6 hores diaries, torns de matins o tardes, cap de setmana si cap de setmana no treballar a jornada partida 3 hores matins i 3 tarda i dels 14 festius treballar-ne la meitat, SOU 500€ BRUTS AL MES.