Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2011. 09:52h.

Camacho: "em sento molt catalana"

La líder del PPC admet que "la immersió ha garantit que els nostres nens puguin conèixer ambdues llengües"

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, ha defensat a Els Matins de TV3 que "no em cal ser nacionalista per sentir-me molt catalana, molt catalanista, però amb un sentiment molt espanyol, que és el mateix sentiment de la gran majoria dels catalans".

Camacho, que ha deixat clar que "no sóc nacionalista espanyola ni catalana", ha reivindicat que "la meva terra és la millor". "Tinc un sentiment molt catalanista i així ho he demostrat", ha assenyalat, a més d'afirmar que "he defensat els interessos de Catalunya per davant de tot".

La dirigent del PPC ha reconegut que "la llengua pròpia és el català, però tenim una llengua comuna que parlen 500 milions de persones, que també forma part de la nostra història". "El català ha de ser la llengua vehicular, però hem d'apostar per un model trilingüe", ha apuntat.

"El model d'immersió ha garantit que els nostres nens puguin conèixer ambdues llengues. Jo parlo de llibertat i defensa de drets individuals", ha sentenciat.

Camacho, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#43 ivan el terrible, sant cugat del vallés, 10/09/2011 - 09:22

Alícia, molt catalana?. No m'ho crec!. Per què serà?

#42 Emeteria, Barcelona, 10/09/2011 - 09:14

No li servira de gaire a la senyora Camacho el manifest perque CDC ja esta en converses amb ERC (sí, els del tripartit que s'han afartat de criticar) per prescindir dels populars. Altre cosa és el sotrac que aquest fet provocará a un bon gruix dels que van votar en Mas fa quatre dies...

#41 Pere, Barcelona, 09/09/2011 - 23:26

Allà tu, els demès no t'en veiem gens.

#39 miquel (elsespanyolspobretsmonolingues), Badalona, 09/09/2011 - 21:24

Si tots som espanyols perquè al Congrés i al Senat Español només es pot parlar en castellà ? Enlloc de trilingues els catalans, perqué no cuatrillingues els espanyols ?

#38 PeredePalau, Palau-solità i Plegamans, 09/09/2011 - 20:32

Alícia, tanta sinceritat mereix una confesió per part meva: tu ets tan catalana com jo espanyol......