Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2011. 14:05h.

Camacho es desmarca de les crítiques del PP

Les reclamacions del Govern són "legítimes i no responen a cap mena de privilegi"

Camacho es desmarca de les crítiques del PP

Rajoy i Camacho, en una imatge d'arxiu

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, afirma que explicarà als presidents autonòmics del seu partit que les reclamacions del govern de la Generalitat en matèria d’endeutament són "legítimes i que no responen a cap mena de privilegi".

En declaracions a Catalunya Ràdio la dirigent popular ha dit que a ella no li pertoca desautoritzar les opinions dels seus companys de formació de la resta de l’Estat, però sí que s’ha compromès a fer tots els aclariments que calguin.

“El que sí els hi diré i els explicaré molt clar és la situació de Catalunya, el que nosaltres hem explicat i el que crec que és el compliment de la llei i que, per tant, aquí no tenim cap privilegi sinó tenim el que ens correspon a la llei i que tots hem d’actuar amb la responsabilitat de govern”, ha indicat.

"Aquí no es parla de pregar ni d’atorgar perquè el senyor Zapatero no ens atorga res, fa complir la llei, i a sobre, la situació que tenim és, en gran part, responsabilitat d’ell, sinó que és una situació de corresponsabilitat i de lleialtat -de nosaltres cap a la resta i dels altres cap a nosaltres- que tinguem el tracte que ens correspon a tots", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Roger, Terrassa, 10/02/2011 - 15:03

Impostos abusius i dèficit d'inversions a Catalunya això és el que ens aporta espanya.

#3 Roger, Terrassa, 10/02/2011 - 14:44

Espanya pren a Catalunya més de 20.000 milions d'euros cada any . tOts els ciutadans de catalunya siguin del PP, d'ERC,del PSC de CiU parlin la llengua que parlin siguin culers o de l'espanyol som discriminats espoliats mitjançant abusius i inversions deficitaries de l'Estat espanyol

#2 kim, hospi, 10/02/2011 - 14:24

O el PPC li ha entrar el sentit comú de sobte o be aixo tufa a independencia en breu i el PPC es quedaría mes penjat que un fuet si es dones el cas.

#1 yomismo, Murcia, 10/02/2011 - 14:16

Si nadie dice lo contrario, pero lo que a cat se le dio en 2 horas castilla y murcia lo llevaban reclamando 45 dias. si eso no es dar privilegios que baje dios y lo vea...