Publicitat

Admet que el seu càrrec “de facto no és incompatible” amb ser ministra

Camacho es postula

Camacho, amb Rajoy, en una foto d'arxiu

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, sobre la possibilitat que arribi a ser ministra si el candidat del PP, Mariano Rajoy, guanya les eleccions del 20-N, ha admès que el seu càrrec “de facto no és incompatible” amb aquesta possibilitat. Malgrat tot, ha considerat que no s’ha de “donar una imatge de frivolitat a l’estar parlant i repartint coses quan encara ni corresponen”.

En una entrevista a la COM, ha manifestat que no descarta arribar a un acord amb el Govern per un nou model de finançament però ha deixat clar que “un pacte fiscal amb la caixa buida de recursos i d’ingressos no es pot produir”.

En aquest sentit, Sánchez Camacho ha demanat al president Artur Mas que expliqui el concert econòmic que vol però tenint en compte que la prioritat és sortir de la crisi i “garantir la solidaritat” amb la resta de l’Estat.

Pel que fa a l’acord assolit pel Govern amb les majors per multiplicar el doblatge de pel·lícules al català, la presidenta del PP considera que “és positiu” però ha recordat que “el camí no és el de les multes, prohibicions i sancions”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Mercè, Barcelona, 27/09/2011 - 15:48

Pues lo cierto es que Alicia Sánchez Camacho reúne toda la experiencia de gobierno, capacidad política y éxitos acumulados como para ser una magnífica ministra de trabajo o de interior. Ha llevado el PPC hasta niveles impensables, en un territorio nada fácil. Tiene todo el apoyo de Rajoy.

#4 Jordi, Teià, 27/09/2011 - 15:23

Que essent mare soltera d'un nen bastant petit es postuli per ser ministra, demostra fins a quin punt n'és, d'irresponsable, aquesta tia.
Pobre fill seu: té una mare que passa completament d'ell

#4.1 Joan, Vic, 28/09/2011 - 01:43

Tot val contra el PP?

#3 Josep, Barcelona, 27/09/2011 - 13:07

Es curiós que ho digui a la COm ara que la volen tancar..

#2 Tomppa, Sabadell, 27/09/2011 - 12:46

Habitualment seguidors no són bons líders i dubto que ni PP vol destrossar les seves possibilitats. Fer un ultra fan espanyol com ministre, seriosament ? Fans són per admirar i mirar com fan els mestres i no pas per res més ...