Publicitat
Política · 20 de Juny de 2011. 11:23h.

Camacho es querella contra el carnestoltes de Terrassa

Apareix en una imatge amb la bandera preconstitucional aixafada per l'independentisme

Camacho es querella contra el carnestoltes de Terrassa

Imatge de la polèmica

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha presentat una querella contra l'associació 'Sucietat de l'Embut pel Carnestoltes de Terrassa', editora del programa del carnestoltes celebrat aquest any al municipi de Terrassa (Barcelona), segons pública l'ABC.

En una imatge la dirigent popular apareix com la cara d'una serp trepitjada per una verge que branda la bandera independentista, mentre porta a la boca una bandera espanyola amb l'escut preconstitucional. Al peu de la imatge apareix un peu amb la frase 'Catalunya trepitjant Espanya'.

En la demanda judicial s'assegura que la utilització de la cara de Sánchez-Camacho "suposa una clara manifestació injuriosa, doncs en aquest context té un clar contingut ofensiu o denigrant per la dignitat de la persona".

"No podem oblidar que es presenta en un context amb el consegüent significat bíblic d'aquest animal, la serp, que representa la mentida i la traïció, i aquesta imatge connotacions d'índole amoral, polític i ideològic, i que no tenen amb la festa de carnaval", s'afegeix.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#21 Laura, Bcna, 21/06/2011 - 18:55

Me gustaria ver a alguno de Bildu con una bandera a favor de los asesinos de ETA y con alguna frase de este estilo que no quiero ni mencionar...a ver la que se liaria! muy fuerte lo que paso en Terrassa y esa no fue la unica imagen...que busquen que busquen que hay mas.....molt fort!

#20 José Miguel, El Prat de Llobregat, 21/06/2011 - 17:08

En el momento en que plantarle cara a los indepes sea lo normal, todo el rollo se les acaba en poco tiempo

#20.1 Stalin, BCN, 22/06/2011 - 14:48

ojo si plantas tu cara que igual apareces en Siberia...que no estás en Salamanca...estas en tierras catalanas...por obviedad claro.

#19 Alex, lleida, 21/06/2011 - 13:01

Alicia, es una caricatura, pero és la realitat. Utilitzar el teu fill per fer caure la inmersió es molt lleig. Alinearte amb les postures del Caja es molt trist. Tot i que el resultats electorals a curt termini son bons, el teu futur es el que representa la imatge, simbolicament, es clar!.

#18 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 21/06/2011 - 12:00

QUINA GRÀCIA DE COMENTARIS...COLONS LLARDOSOS ULTRAESPANYOLS PARLANT I PLORANT D'IMPUNITAT ALIENA...PATÈTICS UN COP MÉS ELS ESPANYOLS DE CASA NOSTRA.

#17 jk, vic, 21/06/2011 - 09:59

en torello hace años hicieron una aun peor y nadie dijo nada!!!!!!!!!!! es la impunidad de los totalitarios ultracatalanistas!!!!!!!!!!!!!!!!!