Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2012. 09:15h.

Camacho 'espanta' ara els llatinoamericans

La líder de PPC diu que en cas d'independència perdrien "la doble nacionalitat"

Camacho 'espanta' ara els llatinoamericans

Camacho, durant l'acte

Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del PPC, ha alertat la comunitat hispanoamericana que en cas d'independència de Catalunya perdrien "la doble nacionalitat". Camacho, un acte amb la Plataforma Hispanoamericana de Catalunya, ha considerat que "tots els tractats internacionals d'Espanya amb els països hispanoamericans, que donen dret a la doble nacionalitat, deixarien de tenir validesa".

També ha explicat que "si CiU aconsegueix la majoria absoluta, portarà a terme un procés de separació que no només implicaria la sortida de la UE i el empobriment de Catalunya. Deixaria sense validesa els tractats internacionals que permeten que en les pensions en els països d'origen es contemplin les cotitzacions a la Seguretat Social espanyola".

És per això que ha afegit que "seguir a Espanya és la garantia que el fruit del vostre treball no es perdi". Segons la candidata del PPC, "si Catalunya se separa d'Espanya, deixarà de ser la terra plural i d'acollida que és ara".

La líder del PP català ha considerat a més que els immigrants procedents de Llatinoamèrica són un exemple de sentiments compartits perquè "estimen el seu país d'origen, Espanya -el seu país d'acollida- i Catalunya, la terra on realitzen el seu projecte de vida".

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#34 Cigronet, SFG, 05/11/2012 - 10:03

Per ami, ja poden fotre el camp cap allà de on han vingut, ara mateix. Aquests són irreciclables. Han vingut a la seva "puta madre patria", i no canvien de parer ni d'idioma, per res del món

#32 Impertinencia, Bcn, 04/11/2012 - 01:51

Si con la independencia esta gente venida de otros continentes.... fuera reportada, la independencia contaría con otro voto.

#31 Home De l'Acte, Acte, 03/11/2012 - 22:58

Al peu de foto diu "Camacho, durant l'acte". La imatge que m'ha vingut al cap fa feredat

#30 kiko, bcn, 03/11/2012 - 21:29

vaig estar a Xile aquest any, i dels espanyols millor ni parlar-ne, tenen clar que han sigut uns genocides i uns depredadors

#29 1812, catalunya,espanya, 03/11/2012 - 20:53

#28

Yo para no colaborar con los "indepes" hablo siempre en español a los sudamericanos que me encuentro o tengo a mi alrededor,jamás en catalán ya que ellos pertenecen a la comunidad hispanohablante y eso es ser importante en el mundo.

#29.1 Paco Pil, Hojpitalé, 05/11/2012 - 11:39

I tant, molt important. Mira com els retraten a les sèries americanes. Mira si és important que han de venir on viuen els insignificants catalanoparlants perquè al seu món, tan important, es foten de fàstic. Tu parles sempre en espanyol perquè no saps parlar res més.A qui vols enganyar, quillofatxa?