Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2013. 14:29h.

Camacho insinua que Mas va plantar Soraya per masclisme

“No sabem si ho va fer perquè era dona o perquè era en funcions"

Camacho insinua que Mas va plantar Soraya per masclisme

Camacho i Soraya, en una imatge d'arxiu

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que “les eleccions europees són molt serioses perquè s’ha de marcar el rumb d’Europa en els pròxims cinc anys i triar el president de la Comissió Europea”. En aquesta línia, ha assegurat que “qui utilitzi aquestes eleccions per a altres coses o per tapar les seves males expectatives electorals només demostra que vol enganyar els catalans”.

“Per guanyar-se el respecte d’Europa no es pot estar en un circ permanent que ningú no pot prendre’s seriosament”, ha afegit. També ha considerat que “aquests moviments demostren que la federació entre Unió i CDC està arribant al seu final”. “Si es produís aquesta coalició a les eleccions europees, Duran hauria de trencar amb CDC, perquè el seu únic objectiu és trencar amb Espanya”.

També ha exigit avui al president de la Generalitat, Artur Mas que “governi i deixi de perdre el temps amb maniobres de distracció”. En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha assegurat que “el president de la Generalitat va fer el ridícul i va pecar de supèrbia amb la seva plantada a la presidenta del Govern en funcions –que no sabem si ho va fer perquè era dona o perquè era en funcions- i ara pot tornar a fer-ho amb la celebració del Fòrum del Mediterrani”.

En aquest sentit, ha recordat que aquest últim “es tracta d’una organització internacional integrada per diversos estats entre els quals es troba Espanya i hi intervé el president del Govern que representa tots els espanyols, inclosos els catalans”. Així, ha explicat que “el president de la Generalitat té ocasió d’intervenir en el sopar de benvinguda que s’ofereix als participants en el fòrum si així ho desitja i també pot rebre el president del Govern quan arribi al Palau de Pedralbes”.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#37 Ariel, Barcelona, 23/10/2013 - 14:42

Alsa aquí! Camacho o Camarga, estàs amortitzada, però segueix, segueix, que els independentis pugem cada vegada que parles. Ara ja t'has fet la caricatura tu soleta i com que fins que marxem d'Espanya tindrem PP al Parlament, doncs, no ve de qui hi hagi.

#36 laila, bcn, 23/10/2013 - 12:35

Qualsevol persona amb un mínim de decència despres de lo de metodo 3 o dimitiria o callaria.

#35 antmolino, navarcles, 22/10/2013 - 15:58

Camacho aburre.

#34 Joan, Barcelona, 22/10/2013 - 10:31

Aquesta dona es impresentable.
No és qüestió d'ideologia és qüestió de qualitat.

#32 Montserrat, Barcelona, 22/10/2013 - 00:00

Aquesta dona no sap apreciar el que és un home educat i impecable en el tracte tant amb els homes com amb les dones. Estàs acostumada a una altra cosa, oi ? Doncs mira aqui tens l'antítesi del masclisme barruer !