Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2012. 16:43h.

Camacho insta Mas a "anar al notari"

"A fer constar que no ha tingut ni té cap compte a Suïssa, Liechtenstein ni cap altre paradís fiscal"

Camacho insta Mas a "anar al notari"

Camacho, durant la visita a Sant Antoni

La candidata del PPC a les properes eleccions al Parlament, Alicia Sánchez-Camacho, ha convidat el candidat de CiU, Artur Mas i l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha anar al notari per demostrar que no tenen comptes a paradisos fiscals.

Camacho, durant una visita aquest dijous al mercat de Sant Antoni, ha estat preguntada per les acusacions del diari El Mundo cap als dos dirigents de CDC.

"Si el senyor Mas vol demostrar la seva innocència l'invito, el convoco a que tant que li agrada anar al notari vagi a fer constar que no ha tingut ni té cap compte a Suïssa, Liechtenstein ni cap altre paradís fiscal", ha comentat.

Camacho ha demanat que "ho faci també el senyor Pujol i la família Pujol, vagin al notari, facin constar que no han tingut mai cap compte milionari a cap paradís fiscal ni cap caixa de seguretat i Catalunya sabrà la veritat. No els agrada tant anar al notari? doncs que hi vagin" ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Narcis Clavell, Saant Cugat del Vallèss, 23/11/2012 - 13:39

Sra Sanchez a ben segur ,o li mqnca un bull o és tan antidemocràtica i ciutadana d'un pais tercemundista(com diu serà Catalunya)que encara no sap que el Sr.Mas no ha de demostrar la seva inocència ,són els seus i vostè que han de demostrar la seva culpabilitat .Molt aviat rebereu el que mereixeu!!!

#8 jm, bcn, 23/11/2012 - 10:58

Que està comprant una cigala?

#8.1 narcla, Sant Cugat del Vallès, 23/11/2012 - 14:02

Siiiiiiiiiii pobreta, no té altre cosa per endurse'n a la boca a part de mentides

#6 josep , prats de lluçanes, 22/11/2012 - 20:08

El pp ,la razon.el mundo,Alicia,Tejero,tots son Espa nyap.

#4 CiU, tot lliga, tot encaixa, 22/11/2012 - 19:05

Una altra cosa de ben diferent, i molt més greu, encara, (i que no se'n parla GENS), és l'orígen de tots aquests diners... perquè el Cas Palau feia 32 anys que exisitia, oi?... és curiós, són els mateixos anys que ha fet CiU.

#3 CiU, un rösti suís de patates, amb bitllets de 500, 22/11/2012 - 19:01

M'hi jugo un ou, dels dos,(o tres) que em queden per fer el rösti, que Mas no anirà al notari ni farà cap declaració dient que "MAI no ha tingut cap compte a CAP paradís fiscal, ni com a titular ni com a BENEFICIARI", paraules majúscules claus que ell ha obviat en TOTES les seves declaracions.

#3.1 Narcis, San Cugat del Vallès, 23/11/2012 - 14:09

I vostè Sr sense ous(de rostir) hi anirá ha declarar al notari que no té un compte a Suissa?Es que no sap que son els seus que han d'anar al jutge si coneixen un delicte.D'aquest pais i de gent com vostè és d'on vull separar-me ADEUSIAU