Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2015. 12:54h.

Camacho insta Mas a començar "una nova etapa"

El president presenta dins la "normalitat institucional" els gestos amb Catalunya que el PPC atribueix a Rajoy

Camacho insta Mas a començar "una nova etapa"

Alicia Sánchez-Camacho

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha instat el president de la Generalitat, Artur Mas, ha començar “una nova etapa” després dels “gestos” del president espanyol, Mariano Rajoy, com ara que Mas intervingués a la cimera antijihadista de ministres d'exterior el dilluns al Palau de Pedralbes. 

Mas ha manifestat que ”els gestos de que parla la senyora Camacho no deuen ser les declaracions de Fernández Díaz" i ha afegit: "He d'agrair que se'm deixi saludar als participants en una cimera que es fa en instal·lacions de la Generalitat?".

"Jo he d'agrair això o forma part de la normalitat institucional que no cal agrair perquè és de calaix?", ha insitit Mas, que ha opinat que "la mínima norma d'educació" és poder saludar els assistents, i això no sempre s'havia complert".

Davant l'apel·lació de Camacho al "diàleg" i a "començar una nova etapa" ha recordat que poca cosa es pot parlar amb qui posa querelles pel 9-N i es nega a seure en una taula. "Als altres països no s'entèn que un problema polític no s'encari amb política sinó amb querelles criminals”, ha reblat.

Camacho ha indicat que el Govern espanyol treballa en les 23 propostes que Mas va fer a Rajoy en la seva darrera reunió i ha instat a rebaixar el tram autonòmic de l'IRPF. Mas, en aquest sentit, ha afirmat que ”no podem baixar l'IRPF perquè Catalunya és la tercera a l'hora de pagar i la desena a l'hora de rebre".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Casper, Bcn, 15/04/2015 - 17:25

Joder, esta mujer es insaciable, va acabar encamada con todo el Parlamento catalán.