Política · 19 de Febrer de 2014. 14:40h.

Camacho insta Mas a moure peça

L'encoratja a "presentar a Rajoy una proposta viable de millora del nostre marc d'autogovern"

Camacho insta Mas a moure peça

Camacho

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha instat avui al president de la Generalitat, Artur Mas, a “presentar a Mariano Rajoy una proposta viable de millora del nostre marc d’autogovern”. També ha recordat que Rajoy ha dit que “està disposat a dialogar sobre tot allò que sigui possible, legal i democràtic, dins el marc de la Constitució”, però ha assenyalat que “Mas, malgrat parlar molt de diàleg, només té una proposta: el trencament d’Espanya. I sobre això no hi ha diàleg possible”

També ha demanat que "cal sortir d’aquesta roda independentista que no para de girar, perquè no va enlloc” i demana al catalanisme que “recuperi   el seny i la voluntat de concòrdia, l’esperit de Cambó, de Vicens Vives o de Tarradellas”. “Afortunadament, avui a Catalunya comencen a obrir-se espais de llibertat, la societat civil ja no té por a trencar en seu silenci”, ha afegit.

Per a Camacho, "fins l’inici de la crisi econòmica, Espanya havia estat durant dècades una història d’èxit i avui, després de moltes desconfiances, estem en el bon camí per seguir escrivint junts aquesta història d’èxit”. També ha criticat que “parlar d’espoli o d’‘Espanya ens roba’ és una fal·làcia populista. És aprofitar la crisi i el malestar que crea per impulsar un discurs demagògic i rupturista”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Gavarres, Girona, 19/02/2014 - 20:17

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Aquesta fase es va superar fa força temps. Una mica de vergonya Sra. Camacho que esta fent el ridícul. Si no te res a dir millor no parli.

#7 Jesús, Murcia, 19/02/2014 - 19:12

Esta señora está cada vez peor. Recogía firmas por las calles en contra del estatuto de autonomía que mejoraba el autogobierno, llevaba al TC los mismos artículos que luego juzgaba muy bien en otros estatutos... ¿ahora quiere que Mas haga qué? En fin, para ingresar en el manicomio está la pobre...

#6 Quim, Sant Cebrià de Vallalta, 19/02/2014 - 18:51

I si comences tu a moure peça? Per exemple, mou el teu cul cap a Castella i planta-t'hi.

#5 vramoneda, Sentmenat, 19/02/2014 - 17:27

Som 1.500.000 que ja ho estem fent! SI SI

#4 CartanyaXsisi, bcn, 19/02/2014 - 16:51

No teniu credibilitat, duran els 300 anys que portem sota la sabata espanyola,( o sigui junts) mai heu complert res, be res tampoc, la repressió anunciada si que la heu complert..