Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2012. 17:11h.

Camacho insta Mas a "no amagar-se darrere d'Oriol Pujol"

Troba "molt greu" que doni explicacions sobre el cas Palau "una persona investigada judicialment per la trama de les ITV"

Camacho insta Mas a "no amagar-se darrere d'Oriol Pujol"

Camacho, amb Mas, en una imatge d'arxiu

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho ha instat el president de la Generalitat, Artur Mas, a "no amagar-se darrere d'Oriol Pujol" i a donar explicacions immediates sobre la presumpta vinculació de CDC en el cas Palau.

Alhora, ha considerat "molt greu que qui dóna explicacions sobre aquesta presumpta participació de CDC en el cas Palau sigui una persona investigada judicialment per la trama de les ITV".

Finalment, Sánchez-Camacho ha criticat l'actitud d'ERC, que "està demanant dia rere dia transparència i ara calla". "Per al PPC la transparència s'aplica a totes les formacions polítiques, inclosa la nostra, perquè la corrupció no té cara, ni color ni partit".

D'altra banda, ha demanat a CiU que "faci un exercici de realisme i entri en una negociació sobre un model fiscal viable que garanteixi els recursos als catalans, evitant confrontacions i el trencament de les regles constitucionals".

Per a Sánchez-Camacho, si aquesta és l'actitud del Govern de CiU tindria el PPC al seu costat, perquè "si l'objectiu és aconseguir un nou model de finançament, CiU ha de fer un esforç per sumar i no per dividir".

En aquest sentit, ha assegurat que "no és el moment de la confrontació, ni dels insults i les paraules gruixudes, és el moment de l'equilibri, el diàleg, la col·laboració i la lleialtat". "De la crisi fiscal no sortirem amb un pacte fiscal de confrontació basat en un concert econòmic que no es pot complir", va afegir. En aquesta línia, la presidenta del PPC ha afirmat que "CiU s'equivoca triant com a companys de viatge ERC i ICV, amb la constitució d'un nou tripartit, una fórmula que només va dur fracassos i errors".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 28/07/2012 - 10:21

Mireu Artur Mas fa tot lo que li diu i ordena la Sra Camacho del P.P. Se amaga el nostra President derrera de la Camacho he . No fa res que no volgui la Camacho faixi aixis imposible baixi bé Catalunya

#3 joan, manresa, 27/07/2012 - 17:44

tinu.)Sr.President,ignorem que pensa Vosté,pro no es dexi aconsellar més per capallanets de poble..,( Homs,Duran..,etc.)exerceji de President,i foti un cop de puny sobre la taula i digui prou....,o ELECCIONS O REFERENDUM....,i compte amb el pacte fiscal,yan molts talps a dintre.Quedará com aigua

#2 joan, manresa, 27/07/2012 - 17:41

tinu.)per ells,i no parlem de lo fet a Valencia,i a la Comunitat de Madrid...,pro axó no te importancia,només Catalunya,Catalunya...,viuen obssesionats...,Sr.President,transparencia sempre,i si ya dubtes a la justicia..,pro una Justicia real,no a una justicia regida per ideologuías...,(cont

#1 joan, manresa, 27/07/2012 - 17:37

El Casal,17.25 h.--Sr.President..,¿ Fins quant aguantar aquesta genteta...???Vosté els va donar ales,i san convertit en voltors...,Sr.President,tots els argument que li posen en contra només tenen una missió,ensorrar la Generalitat,lo fet per el PP amb Caxa Madrid i Bankia,es un plat de nata (con