Publicitat
Política · 10 de Gener de 2015. 16:22h.

Camacho: "Mas té vicis autoritaris"

La líder del PPC qualifica la negociació entre CiU i ERC d'"espectacle ridícul"

Camacho: "Mas té vicis autoritaris"

Camacho, amb dirigents del PPC, a la biblioteca provincial de Girona

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que "Artur Mas té vicis antidemocràtics i autoritaris: El 9N voler estar per sobre de la llei i ara vol esborrar als partits polítics, no permetent-los que tinguin llibertat per configurar les seves llistes electorals".

La líder del PPC ha lamentat l'"espectacle ridícul" que estan donant el president de la Generalitat, Artur Mas, i el president d'ERC, Oriol Junqueras, "amb aquest encreuament de missatges, declaracions i cartes, que només demostren que Catalunya està paralitzada, que Mas no governa i que només es preocupen dels seus interessos de partit".

"Una baralla en la qual només pugnen per deixar l'altre com el dolent de la pel·lícula del fracàs anunciat del procés independentista", ha afegit durant una visita a la biblioteca provincial de Girona.

Camacho, en aquest sentit, ha reclamat que "aquest culebró acabi ja i que no sigui amb la convocatòria d'unes eleccions anticipades que només servirien per perjudicar la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball".

Finalment, ha assenyalat que "aquesta incertesa no es pot perllongar per més temps: Artur Mas hauria de dimitir i que el Parlament esculli a un altre president que es posi a governar ia treballar per resoldre els problemes dels catalans i garantir la convivència".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Hector, bcn, 10/01/2015 - 22:46

I sha dimposar el seu criteri que representa a un % encara menor de la societat?
I ella parlant de que algu fa veure a laltre com el dolent, quan no para de dir a mas i esquerra que son l'enemic de catalunya.
Com a minim aqui els nostres governants dialoguen encara que no estiguin d'acord, els teus?