Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2012. 16:12h.

Camacho: "Mas va per lliure"

"Actua amb deslleialtat i irresponsabilitat", segons la presidenta del PPC

Camacho: "Mas va per lliure"

Camacho, amb Carlos Floriano, vicesecretari general d'Organització i Electoral

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha assenyalat que Artur Mas "va per lliure" i "utilitza el finançament per fer créixer l'independentisme basant-se en greuges econòmics".

La candidata popular ha indicat que "el Govern d’Espanya està disposat a negociar una millora del sistema de finançament, però Artur Mas actua amb deslleialtat i irresponsabilitat, intentant imposar un model que només és una excusa en el seu camí cap a la independència".

Segons la presidenta del PP català, Mas "va desaprofitar ahir una oportunitat per parlar d’un bon model de finançament per a Catalunya”, durant la cimera de presidents autonòmics.

Malgrat tot, Sánchez-Camacho ha reconegut que a la reunió de presidents "s’ha aconseguit un acord d’unitat que compromet a tots en el compliment del dèficit i aquest és el primer requisit per recuperar l’economia".

Camacho ha afegit que “sabem que [Mas] actua com a candidat, però quan no ha tingut valentia de fer uns pressupostos per al 2013, té molt poca credibilitat per criticar el Govern d’Espanya”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 LLUC, 11 SETEMBRE, 04/10/2012 - 19:03

Té por que se li acabin les cadires que ha guanyat fa dos anys. Mesa Parlament, Diputacions, Comissions ...

#6 Sansito, Bàsora, 04/10/2012 - 12:46

Que macho de quina lleialtat parles ? El president és lleial a Catalunya i als catalans perquè ser lleial a Espanya no s'ha servit de res.

#4 Hug d´Angarín, Pedralbes, 03/10/2012 - 17:40

I ara t´en adones? Mas sempre ha anat per lliure, sobretot respecte del PP. El problema és que et pensaves ser la protagonista de la festa.... i ves per on, ets del tot prescindible. No se que feu encara a la Diputació, a nos ser que el pacte be valgui una missa.

#3 joan, manresa, 03/10/2012 - 17:25

El Casal,17,15 h.--Val anar millor lliure que mal acompanyat...,enten oi..?No s'equivoqui Sra.Maravillas..,Vostés u fan tot solets,declaracions,amenaçes,uns pressopostus que ya u diuen tot,"escanyar-nos",amb un Sr.Wert que fa un independentista a cada minut..,Sra.Alicia busqui altres excussas...

#2 Trinity, BCN, 03/10/2012 - 16:35

Home és que aquí l'única manera d'anar a alguna banda és per lliure, o VAS per lliure o TORNES amb Espanya a l'època de la falange