Publicitat
Política · 11 d'Abril de 2014. 19:44h.

Camacho: "No es podrà fer cap referèndum"

La presidenta del PPC recorda que "no hi ha autorització democràtica del Congrés"

Camacho: "No es podrà fer cap referèndum"

Camacho, amb Santiago Fisas i Andrea Levy

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que “no es podrà fer cap referèndum”. També ha recordat que "no hi ha autorització democràtica del Congrés”, després del ‘no’ del ple de dimarts passat.

Camacho, que ha fet aquestes declaracions abans d’assistir a la inauguració del carrer Miguel Ángel Blanco a Tarragona, ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, que “no busqui camins equivocats per fer un referèndum que està fora de la llei”. En aquest sentit, ha afirmat que “Mas encara no ha assimilat les conseqüències democràtiques del que es va debatre el dia 8 al Congrés dels Diputats”.

“No es podrà fer cap referèndum a Catalunya perquè no hi ha l’autorització democràtica del Congrés, com tampoc es pot fer un referèndum per la via de la llei de consultes ni per la via de les eleccions autonòmiques”, ha afegit.
 
En aquesta línia, la presidenta del PPC ha recordat que “les eleccions contemplades a la nostra Constitució són les eleccions autonòmiques, no cap referèndum”. Per a Sánchez-Camacho, “si els catalans som novament convocats a les urnes serà per escollir un nou president de la Generalitat, que esperem que sigui un que es dediqui a governar i no a dividir la societat catalana, però no serem convocats per a res més”.

En aquest sentit, ha demanat a Mas que “retorni al sentit comú, al compliment de les lleis i a abordar un diàleg lleial, constructiu i en l’àmbit de les nostres competències”.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#26 Ana, barcelona, 14/04/2014 - 19:23

Camacho estás muy usada.Aburres. No incorporas variantes al discurso del no. Eres muy previsible. Y el tono, fatal. Pero por mi, sigue, de hecho si les gustas al PP, ellos pagan y te dan trabajo. Y los catalanes ya os tenemos catalogados. Imagínate! con la que dejais caer, os desautorizais solos

#25 Sofia, barcelona, 14/04/2014 - 19:12

Vale Ali, es lo que decís siempre. Nada de nuevo Ya lo sabemos.Prescindiremos de vuestra aprovación. Lo tendremos en cuenta en votar el 25M y successivas votaciones. Hala, adiós.

#24 rogelio, barcelona, 13/04/2014 - 22:14

No reina, no es farà el referèndum que depengui d'Espanya sinó una consulta amb la Llei catalana. I La demanda és del poble.Mas només l' recollit. I tres partits més. Ho has entès, o fas veure que no i dius el que convé al PP. La majoria de catalans no us volem, Els vots us ho diran. Has fracassat.

#23 La fal · làcia dels "països catalans" ... (2) ...., La fal · làcia dels "països catalans"..., 12/04/2014 - 16:01

3) Des AL-ANDALUS han estat, durant segles i segles, influint-se
      Mútua i recíprocament ...

4) De fet, hi ha un "LLEGAT" mossàrab molt ampli en el "català" ACTUAL
      (= RAVAL-BARRI-RAMBLA-SÍNDRIA...-ET/-ETA/-ETS/-ETES ...) ..............

#22 La fal · làcia dels "països catalans" ... (1) ...., La fal · làcia dels "països catalans"..., 12/04/2014 - 15:54

1) Els idiomes: CATALÀ (= Llemosí-Occità-Provençal), ARAGONÉS oriental
      (= Xapurreau), VALENCIÀ (= Mossàrab llevantí), MALLORQUÍ / BALEAR
      (= Mossàrab llevantí insular), ... són:

2) LLENGÜES LLATINES i "VEÏNES", que ...

(segueix) (2) ..................