Publicitat
Política · 9 de Gener de 2014. 10:32h.

Camacho: "no hi haurà cap diàleg"

"La sobirania nacional d'Espanya no és negociable"

Camacho: "no hi haurà cap diàleg"

Camacho, amb Rajoy

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, en declaracions a El Matí de Catalunya Ràdio, ha assenyalat que "el joc de les paraules és molt perillós. El president Rajoy ja ha dit que no hi ha res a parlar sobre la consulta". En aquest sentit ha deixat clar que "no hi haurà cap diàleg ni negociació sobre la consulta".

La líder popular ha lamentat que "Mas només es vol reunir amb Rajoy per parlar de la consulta". "La sobirania nacional d'Espanya no és negociable. Li vaig demanar a Rajoy que el debat sobre això es faci en públic", ha reconegut, a més d'apuntar que "si a Mas li demanessin que tornés la competència d'Educació no seuria a negociar".

D'altra banda, la presidenta del PPC -que ha agraït l'entrevista a Terribas "malgrat la disparitat de criteris"- ha considerat que "és una realitat que l'actuació internacional de Mas ha fracassat".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#14 BEJOTA, BCN, 11/01/2014 - 13:24

Juan Verde, asesor económico y político de Obama'Se está dejando de invertir en Cataluña por la incertidumbre separatista'


El español, que fue co-director internacional en la campaña de reeleción del presidente americano, analiza la situación desde su posición como asesor.

#13 angel, catalunya, 11/01/2014 - 00:35

Si no hi ha diàleg es perque no teniu cervell i teniu el nivell -10 d'intel-ligència

#11 qvic, Barcelona, 10/01/2014 - 17:23

Aquesta dona s'ha criat entre les parets de "Todo por la patria", filla de guàrdia civil. I es creu que la sobirania espanyola és una cosa sagrada per gràcia divina...i dret de conquesta. Innegociable, intocable i eterna. Així li han ensenyat tota la vida entre les parets de "Todo por la patria"

#10 qvic, Barcelona, 10/01/2014 - 17:18

"si a Mas li demanessin que tornés la competència d'Educació no seuria a negociar"...clar que no, perquè és catalana, no espanyola. Igual que la sobirania, encara que es pensi que l'hagin segrestat per dret de conquesta. Es nota com li ha menjat el cervell els seu pare, guàrdia civil.

#9 ADIOS PEDRO CALBO I AGRAMUNT, IGUALADA, 10/01/2014 - 08:27

"no hi haurà cap diàleg"
PERO HI HAURA INDEPENDENCIA