Política · 19 de Novembre de 2013. 13:17h.

Camacho no pot ser acusació particular contra Método 3

L’Audiència de Barcelona desestima el recurs de la líder del PPC arran del pacte amb l'agència de detectius

Camacho no pot ser acusació particular contra Método 3

Camacho, en una imatge d'arxiu

La Secció Sisena de l'Audiència de Barcelona ha desestimat el recurs d'apel·lació interposat per la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i ha confirmat que no pot mantenir-se com a acusació particular en el cas contra l'agència de detectius Método 3 per la gravació del dinar del restaurant La Camarga després d'haver perdonat els inculpats.

Segons una interlocutòria del 31 d'octubre, l'Audiència considera que Camacho ha quedat apartada del procediment després que arribés a un acord amb Método 3 en el qual renunciava a les accions civils i penals i atorgava el perdó de l'ofès als inculpats en un acord transaccional.

Aquesta decisió arriba malgrat que el jutjat, a sol·licitud de la Fiscalia, va decidir mantenir les actuacions en considerar que el delicte de revelació de secrets afectava una senadora i era un delicte públic. Així, l'Audiència considera que el recurs de Camacho per seguir personada un cop el cas ha seguit endavant "no pot prosperar" per la seva voluntat manifestada formalment de renunciar a accions penals i civils.

"Una vegada produïda la renúncia no és admissible la seva revocació sense atemptar de forma directa tant contra el principi de seguretat jurídica com contra les més elementals normes processals", s’assegura a la interlocutòria.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Moles, Les Ardennes, 19/11/2013 - 13:49

a la central Alícia constes com amortitzada.