Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2010. 16:21h.

Camacho oferix dentista gratis

També reduir les llistes d'espera a tres mesos

Camacho oferix dentista gratis

Sánchez-Camacho, en un acte celebrat el passat diumenge

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, s’ha compromès a “reduir les llistes d’espera per a intervencions quirúrgiques a tres mesos i les de proves diagnòstiques a 30 dies”. Així mateix, ha assegurat que, si el PPC es decisiu en un proper Govern de la Generalitat, impulsarà l’aprovació d’un “pla de salut bucodental gratuït per a menors de quinze anys i majors de 65”.

La candidata popular ha explicat que “un dels greus problemes que deixa en herència el Govern tripartit i José Montilla és la manca de finançament de la nostra sanitat pública: hi ha endarreriments en els pagaments als hospitals concertats i a les farmàcies”. En aquest sentit, ha assenyalat que “el PPC té com a objectiu millorar el finançament de la sanitat i acabar amb el desequilibri territorial, per això demanarem als Govern de l’Estat que incrementin la partida del fons estatal en matèria de sanitat pública de manera proporcionada a les actuals necessitats de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ramon, Manresa, 26/10/2010 - 13:38

El tema del dentista serà perque "Se dará con un canto en los dientes"? Com pensa pagar i on farà les intervencions aquesta dona per reduir les llistes. Ho té molt clar que no es menjarà un "rosco" per fer promeses d'aquestes, oi?

#2 Anti PSC, Cervera, 25/10/2010 - 20:13

Vist en un futur no mol llunya, i tenin en compte que a ezpaña el PSOE perdera, no veuria malament un pacte amb Ciu. Potser axugariem una mica tots els deutes que ens deixa el tristpartirt. Montilla ja falta poc ja ja ja

#1 Jaume, Sant Feliu de Codines ÉS DEL P.P., 25/10/2010 - 18:32

Sra Camacho estem amb vostè!
Sra.Camcho Catalunya y España merecen tener una Presidenta de la Generalitat como usted, que sepa que en Sant Feliu de Codines tiene mucha gente que admira su trabajo y su dedicación para el bienestar real de Catalunya!!SANT FELIU DE CODINES CON LA SRA CAMACHO!!