Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2012. 13:48h.

Camacho presumeix de l'acord al Parlament

"Aquell cantó de la bancada -PSC, ICV i ERC- és el passat del país i aquest el futur de Catalunya"

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha presumit al Parlament de l'acord entre CiU i la seva formació per aprovar els pressupostos de la Generalitat per al 2012, a la vegada que ha atacat els antics membres del govern tripartit. "Aquest cantó de la bancada és el passat del país i aquest el futur", ha manifestat durant el seu torn per preguntar al president del Govern, Artur Mas.

La líder dels populars catalans ha expressat a Mas que "vostè ha escollit aquell soci amb el qual vostè ha volgut aprovar els comptes i les lleis més importants del país i aquest no és un altre que el Partit Popular". En aquest sentit ha expressat que "nosaltres ja sabem que a algú els molesta" -senyalant a la seva dreta on es troben els grups del PSC, ERC i ICV- i ha afegit que "aquell cantó de la bancada és el passat del país i aquest el futur de Catalunya".

Camacho ha reivindicat el pacte i l'ha qualificat de "positiu" perquè "és important per al país". Segons la presidenta del PPC "va més enllà d'un compromís pressupostari", ja que "el compromís és en l'estabilitat pressupostària, en el compliment del dèficit, en la transparència de les empreses públiques, en la millor gestió del nostre sector públic i en la seva racionalització i el compromís d'equipaments educatius i sanitaris i el que és més important: la reforma tributària d'aquest país".

Per últim, ha demanat a Mas que reconegui la responsabilitat del PP i ha criticat PSC, ERC i ICV per "haver deixat el país abandonat i arruïnat. Haurien d'haver exercit aquesta responsabilitat i no el que estan fent com sempre, fins ara, que és no contribuir a la sortida de la crisi".

Camacho, assenyalant els grups de PSC, ERC i ICV
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 Manolo, Barcelona, 16/02/2012 - 13:43

Como les queda el cuerpo a los votantes de CIU?..
patéticos.
La "morros" un día de estos se encapricha del timón del abuelo del GRAN TIMONEL y se lo lleva a casa
El nuevo Tripartit (Convergencia, PP y Unión Democrática) han apostado por la derecha dura, y así nos va
Que pena.....

#12.1 Gerard, Barna, 16/02/2012 - 15:28

És el seu somni humit: Seguir l'estela de Matas i Camps. La Convergència entre PP i Unió és esgarrifosa.

#11 anna m.m., Blanes, 15/02/2012 - 19:38

Se la ve más creida que la Pantoja....

#11.1 Gerard, Barna, 16/02/2012 - 15:29

Morros, morros. Que es lo que les jode.

#10 lidia, Barcelona, 15/02/2012 - 18:24

Dret a decidir...a fer un tripartit amb Camacho :és tan respectuós el PP amb Catalunya! I l'any vinent tindrem el pacte fiscal /concert i no haurem de negociar a la baixa el que tenim ara i que és culpa de l'anterior tripartit -dimoni- d'esquerres... I menjarem anissos, si en queden.

#9 josep, igualada, 15/02/2012 - 17:42

Jo m´ho miro desde un altre optica. Els catalans desde temps inmemorials hem sigut grans comercians i el nostre president está fen tractes amb el PPC per poguer treure beneficis amb el PP estatal, perque ells tenen la paella pel manec.

#9.1 ruc,mes que ruc, cardedeu, 15/02/2012 - 23:27

Oitant!!! mira, el corredor mediterrani ja no es el prioritari, ara ja passa tot per saragossa.Aixo si que son beneficis......ehhhhhh capgros

#8 joan, manresa, 15/02/2012 - 17:04

tinu.)tot rient....Be,poca broma,i tornem al sentit comú....D'alegrías ben pocas,pro la feina feta ,sigui per gust u obligada de CiU,ens ha posat tristos....Sr.President,val més dimitir que no humiliat,Vosté ha posats els seus votants en mans del PP,i no es axó Sr.President...I el pacte fiscal..?