Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2010. 17:10h.

Camacho promet 50.000 places de llar d'infants

També crear una Secretaria General de la Família

Camacho promet 50.000 places de llar d'infants

Camacho, amb les assistentes a l'acte del PPC

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha proposat crear una secretaria general de la Família depenent directament de Presidència de la Generalitat. Sánchez-Camacho ha afirmat que "crec en la família, com a nucli fonamental de la societat catalana". En aquest sentit, ha assegurat que "entre d'altres –en referència a CiU tenen com a prioritat treure l'estelada i posar-la al Govern de la Generalitat, el PPC traurà la bandera de la família". “A Espanya, sis de cada deu famílies no arribes a final de més, i un 30% de famílies es troben en rondant el llindar de la pobresa. Això es el que li preocupa al PPC i no els referèndums independentistes”, ha afegit.
 
Sánchez-Camacho ha fet aquestes afirmacions en el transcurs d’un col·loqui organitzat per la Plataforma Temps de Dones, en el que han participat la seva presidenta i número 5 de la candidatura del PPC, M. Jose García Cuevas; la professora universitària Gotzone Mora; l’esportista d’elit Niurka Montalvo; l’empresària Isabel Sauras i la periodista Carla de la Vega.
 
La presidenta del PPC ha explicat que “aquesta secretaria general serà transversal i coordinarà totes les mesures relatives a la família en l’àmbit econòmic, les politiques d'ajut, l’educació i la conciliació". També ha destacat, entre les seves propostes electorals, que encarregarà l’elaboració d’un estudi d’impacte per saber quina és la situació real de les famílies catalanes i la posterior creació d'un pla integral de suport a les famílies, fent especial èmfasi en les nombroses i en les que est trobin en una situació d’especial feblesa. Pel que fa a la conciliació de la vida familiar i laboral, s'ha compromès a crear 50.000 places de llar d'infants, també en polígons industrials i ha assenyalat que "aquestes no són com les falses promeses de Montilla, q se les emporta el vent".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Jaume, Sant Feliu de Codines ESPAÑA, 25/10/2010 - 18:30

Bea Camades estas desorientada i desubicada del món real..España no va contra Catalunya, sou els radicals indepes els que aneu contra la nación ESPAÑOLA, la unica que hi ha...
Per l'altra que es de St.Feliu, ja ens vens a animar el nostre equip de futbol els diumenges?Menys criticar i mes animar!

#6 Jordi, Barcelona, 25/10/2010 - 00:44

Ja s'hi pot ficar dins d'una, ella i les nenes que l'acompanyen.

#5 Una que tb és de St. Feliu de Codines, Sant Feliu de Codines, 24/10/2010 - 18:36

No pot ser que a St. Feliu de Codines hi hagi tanta gent de poques llums que encara es creuen a la Camacho. S'ha de ser molt ingenu per creure`s això. Aquest Jaume el que ha de fer és informar-se més perquè va ben venut i enganayat. Vota Mas que serà el millor que faras en molt de temps.

#4 Bea Camades, Barcelona, 24/10/2010 - 18:30

Quina pena Jaume que sent un català votis un partit que va contra Catalunya, que ha fet tant mal amb l'Estatut i amb la llengua. A mi m`agrada votar Catalunya i gent honrada i gent que no depenen de cap partit espanyol. Mas no és cap traïdor, és una gran persona i un gran líder. Te'n penediras!

#3 Xavior, Terrassa, 24/10/2010 - 12:14

Però si han sobrat places a les llars d'infants aquest curs, per qè en volem més ?
I si al final les fan, seran públiques o provades ? Vull dir pagarem tots unes places innecessàries o un sr invertirà els seus diners per unes places que no omplirà ?
Una vegada més menteixen.