Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2013. 17:12h.

Camacho proposa un "gran acord per la convivència"

"No només ens estem jugant el futur del nostre país sinó el de la nostra societat com la coneixem"

Camacho proposa un "gran acord per la convivència"

Camacho, en una imatge d'arxiu

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha adreçat als líders dels partits polítics catalans i a entitats socials, culturals i empresarials, una carta en la que proposa un gran acord per la convivència i en defensa de la cohesió dels catalans.

"El moment actual ens ha posat a tots en una situació clau. No només ens estem jugant el futur del nostre país sinó el de la nostra societat com la coneixem", assegura abans de dir que "és molt important la implicació de tothom, no només dels que pensen en una Catalunya separada d’Espanya".

Per això creu que "no és moment de silencis". "Cal que tots, partits polítics i societat civil, ens impliquem en la resolució del present per aconseguir un millor futur. No volem arribar a penedir-nos de no haver fet res", manifesta.

Camacho admet que "és veritat que tot és millorable i perfectible" però, diu, "per aconseguir-ho, no volem trencar res". "No volem que divideixin els catalans ni que ens portin a una confrontació entre nosaltres. Volem salvaguardar la cohesió social i ho hem de fer entre tots", explica.

"És per aquests motius que proposo un gran acord per la convivència i en defensa de la cohesió dels catalans. Es el moment del diàleg, per això proposo un acord obert , participatiu i plural, deixant de banda partidismes i unint-nos per allò que compartim", assegura.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#16 BEJOTA, BCN, 25/09/2013 - 15:17

Volkswagen Barcelona tiene ya diseñado el abandono de Cataluña y el traslado de la sede corporativa a Madrid por la amenaza independentista de Artur Mas


Volkswagen Audi España quiere anticiparse a una eventual independencia de Cataluña
N.B. AL IGUAL QUE AL QUEBEC...

#15 Kowalsky, Barcelona, 25/09/2013 - 13:55

Quina barra demanar convivència un partit que ha trencat totes les barreres etiques amb Catalunya. No se'n recorda quan demanaven signatures contra l'Estatut?, que qualsevol cosa surgida del Parlament Català ho portan al Tribunal Inquisitorial.
Ara és l'hora i no donar un pas enrera ni pera agafar..

#14 Jordi, Teià, 25/09/2013 - 10:32

Amb "convivència" vol dir que ens seguim deixant robar i no diguem res? Que deixem que ens anul.lin i ens trepitgin com a poble i romanguem callats? I tot això amb quina finalitat? Que ella aconsegueixi alguna poltroneta a Madrit? Doncs miri, nò, gràcies. Amb mi no conti per aquesta "convivència".

#13 Joan, bdn, 25/09/2013 - 10:27

El español será vehicular en toda España. 25/9/2013... aneu a conviure amb d'altres xata

#12 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 25/09/2013 - 03:28

¿Dónde está el odio? Mientras en Catalunya el pueblo sale a la calle firme pero sonriente para pedir las urnas pacíficamente y poder votar nuestro futuro libremente, el gobierno de España habla de prohibición, y los fascistas españoles amenazan con bombardeos, represalias y tanques.

#12.1 A.Garijo, St.V.dels H., 25/09/2013 - 08:58

De odio nada. Eso se lo han inventado para descalificar como sentimiento negativo. Como mucho, hastío.