Publicitat
Política · 29 d'Agost de 2012. 11:53h.

Camacho recorda que hi ha condicions

“Catalunya s’haurà de sotmetre com qualsevol altra comunitat”

Camacho recorda que hi ha condicions

Camacho, amb Rajoy, durant una visita al Parlament

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho ha recordat al Govern que acudir al Fons de Liquiditat comporta una sèrie de condicions a les que "Catalunya s’hi haurà de sotmetre, ni més ni menys que ningú".

Després de les paraules d'Homs durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, la líder dels populars catalans ha dit que “l’advertència del Govern de no acceptar condicions polítiques no és el millor pas. Hem d’estar disposats a dialogar amb el Govern espanyol. Seran condicions econòmiques i financeres, i Catalunya les haurà d’acceptar com qualsevol altra comunitat autònoma”.

En una entrevista a El món a Rac-1, ha dit que “Catalunya ha de complir, com la resta de comunitats autònomes, les condicions econòmiques i financeres que encara hem de saber amb més exactitud". Tot i això, ha afirmat que "en absolut cal patir per una pèrdua d’autogovern".

Sánchez Camacho també ha recordat que "CiU va donar suport a la Llei d’estabilitat financera, que ens obliga a tots a complir unes condicions i uns objectius d’austeritat i també, a complir unes condicions a l’hora d’accedir a uns fons d’aprovisionament com hem fet amb els fons ICO i com farem amb el fons de liquiditat autonòmica".

“A la Llei d’estabilitat pressupostària s’estableixen uns mecanismes de possible intervenció per a les comunitats autònomes que no compleixin. Però no és el cas: Catalunya està complint i està fent els deures. Ara demanem un ajut al fons de liquiditat autonòmica i haurem de complir els requisits que se’ns demanen. Aquí no és que hagi de venir cap home de negre, però hi haurà d’haver un control i una supervisió mensual, com si ens els deixés una entitat financera”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Akira, Barcelona, 29/08/2012 - 23:19

Així funciona Espanya. Sotmetre sense raó. Per això els van tan bé les coses. Marxem ja, tancament de caixes i que espabilin!

#5 Pep, Vic, 29/08/2012 - 18:47

No ens enganyem, a partir d'avui la Camacho es la presidenta del la generalitat i ja savem tots que volen i que pensen sobre catalunya. La poca autonomia que teniem ha desaparagut avui i em tornat a ser una província més d'espanya. O marxem o ens aniquilaran que ja han aprés amb aquests anys.

#4 Cigronet, SFG, 29/08/2012 - 16:46

I pensar que els traïdors de Covardia i Unió han mig venut Catalunya a aquests bucaners i bandolers escanyols.

#2 Trinity, BCN, 29/08/2012 - 12:33

penso que és important recalcar l'expressió "Catalunya s'haurà de sobmetre" per entendre les intencions de fons del PP català

#1 joan, manresa, 29/08/2012 - 12:28

El Casal,12,25 h.--- No rigui,no Sra.Alicia...,recordi el refraner...,qui riu ultim riu primer....,are vosté pot estar molt cofoia,veure la situació Catalana la fa babejar,sa de posar un pitet....,pro compti lo que avui es blanc demá pot ser groc,o verd..,o negre.Els temps van molt d'apresa ,molt