Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2015. 21:48h.

Camacho recorda que TV3 costa quasi 300 milions

"El Partit Popular és l'únic garant de la unitat d'Espanya"

Camacho recorda que TV3 costa quasi 300 milions

Camacho, a Puertollano

La presidenta del Partit Popular Català i número 3 de la candidatura per Barcelona a les eleccions generals, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat avui que "el Partit Popular és l'únic garant de la unitat d'Espanya". "No permetrem que ningú ens divideixi, que ningú ens separi i que ningú trenqui Espanya, i això només ho va a garantir el PP i el nostre president Mariano Rajoy, ha afegit insistint que "només el nostre partit va garantir que en Catalunya es compleixi la llei i que seguim sent tots catalans, espanyols i europeus ".

En roda de premsa a Puertollano (Ciudad Real), la president del PPC i número 3 de la candidatura per Barcelona ha alertat que "si el PSOE arribés a la Moncloa estaria disposat a cedir davant el xantatge dels independentistes, d'Artur Mas, i dels radicals de la CUP ". "I Albert Rivera, que tant ha parlat de Catalunya, ara ja no parla perquè la interessa molt més el poder, arribar a la Moncloa, i per a això està disposat fins i tot a pactar amb els radicals de Podem i els socialistes de la crisi", ha criticat.

Finalment, la presidenta del PPC i número 3 per Barcelona ha posat de manifest que "Castella-la Manxa ha estat un referent sota el lideratge de María Dolores de Cospedal". "El que ha fet ha estat un exemple del que hauria d'haver fet Mas; era la comunitat amb el dèficit més alt d'Espanya i van ser capaços de prendre decisions per pagar a les farmàcies, proveïdors i serveis socials, prioritzant la despesa pública en l'important ".

"A Catalunya, però, se seguia gastant els diners en una televisió pública que ens costava 290 milions d'euros de contracte programa, es mantenien els defensors del poble, es creaven ambaixades i s'augmentava la despesa pública", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#14 llopis, Martorell, 09/12/2015 - 23:17

Estar vivint a Espanya i enterar-te pel Twitter de tv3 d'informacions en els dies d'atemptats de París d'informacions sobre els fets, que TVE. Connectes i informacions des de la zona i molt més ràpides. Quan a TV3 donaven xifres a TVE informaven que Rajoy estava a Turquia i que parlaria l'endemà.

#13 ammanda, barcelona, 09/12/2015 - 14:02

La televisión de mas calidad de España y una de las mejores de Europa. La encuentro barata

#12 Joan, Girona , 08/12/2015 - 19:50

i a mes dona informacions falses. Si no mireu el TN. al Bloc electoral hi surt siudadano i al final diuen el temps que han dedicat a cada partit . Ara mai diuen el temps que han dedicat a aquest partit. I siudadano no veig pas que protestin per aquest incompliment flagrant la llei electoral

#11 Carlos Gomez, Bcn, 08/12/2015 - 14:24

Amb corresponasalies de moment a Londres, Berlin, Paris, Moscou, Pekin, Buenos Aires, Washington, Bruse.les i ara tambe a Beirut tenim la millor de tot San Joan Despi.
A mes a mes algu ha de cobrir els viatges del nostre Willy Fog pel mon explicantlos que som el poble de deu, el del trespercent.

#10 Luis Miguel, Tarragona, 08/12/2015 - 13:06

Que los estelados se paguen su televisión fascista.

#10.1 Terraxa, Terrassa, 08/12/2015 - 14:53

estic totalment d'acord
que TOTHOM es pagui la seva TV (o ràdio) pública a TOT ARREU, sigui local, autonòmica o estatal.
Però TOTHOM.
No si val uns sí i uns altres no. sinó, senzillament, el pastís dels altres se'l menjaran els que quedin.
I els contribuients seguirem pagant igual

#10.2 Luis Miguel, Tarragona, 08/12/2015 - 17:03

D'acord ambvtú Terraxa