Publicitat
Política · 27 de Gener de 2014. 12:52h.

Camacho recorda que Vidal-Quadras va passar per Unió

Diu que ho ha decidit "després que el PPC anunciés que no el proposaria com a candidat a les europees"

Camacho recorda que Vidal-Quadras va passar per Unió

Camacho, durant la roda de premsa

La presidenta de PPC ha recordat avui, en roda de premsa, que Aleix Vidal-Quadras va passar per Unió Democràtica abans d'ingressar al PP. Camacho ha volgut així treure importància a la marxa de l'encara eurodiputat popular, que s'ha passat a la nova formació Vox, després de trenta anys de militància.

La dirigent 'popular' ha recordat que l'anunci es produeix, a més, "després que el PPC anunciés que no el proposaria com a candidat a les europees" i que "cadascú ha de mantenir la seva coherència".

"El senyor Vidal-Quadras diu que qui ha canviat és el PPC, com quan va passar d'Unió Democràtica al PPC", ha afegit Camacho en resposta a les preguntes dels mitjans.

El vicepresident del Parlament Europeu i eurodiputat del PP, Alejo Vidal-Quadras, en efecte, ha enviat una carta al president del PP, Mariano Rajoy, en la qual sol·licita la baixa com a afiliat després de 30 anys de militància per passar a Vox, partit fundat recentment i que rivalitzarà amb el PP per captar els sectors més dretans.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#36 joan, bdn, 29/01/2014 - 11:29

I això, perquè no ho vas recordar a les darreres eleccions europees o perquè no ho recordes del Millo (el teu portaveu). O només quan t'interessa?

#35 Ramon, Lleida, 28/01/2014 - 13:07

I per la Castel.lana, també va passar

#34 Heròdot, Barna, 27/01/2014 - 20:29

El Millo també ve d'Unió,fent propeccions prèvies a Esquerra.I el Piqué també tela.Van madurar tard?Encara el falta bullir una mica més?

#33 Gerard SíSí, Donec Perficiam, 27/01/2014 - 19:48

Hay que fomentar la emigración de gentes de habla castellana a Cataluña y Valencia para así asegurar el mantenimiento del sentimiento español que comporta.

Leopoldo Calvo-Sotelo

#32 ¬¬¬ Els partits independentistes s'estanquen ¬¬¬¬, ., 27/01/2014 - 19:12

...Els partits separatistes s'estanquen...

Segons l'última demoscòpia... els partits defensors de l'IL.LEGAL secessió (=CiU, ERC i la CUP)(=separatistes) obtindrien 71 escons en unes eleccions autonòmiques, tres menys que els 74 que sumen en l'actualitat... ¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬