Publicitat

"Hauria d'haver vingut i haver iniciat una nova etapa amb una relació més bona entre Catalunya i Espanya"

Camacho renya Mas

Camacho, amb Mas, en una foto d'arxiu

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez Camacho, ha lamentat l'absència del president de la Generalitat, el nacionalista Artur Mas, en la recepció oficial amb motiu del trenta-tresè aniversari de la Constitució i li ha recordat que ara s'obre "una nova etapa" amb Mariano Rajoy com a president del Govern.

"En aquesta nova etapa Artur Mas hauria d'haver vingut i haver iniciat una nova etapa amb una relació més bona entre Catalunya i Espanya". "Hauria d'haver estat representant tots els ciutadans de Catalunya", , ha assenyalat en el Congrés Sánchez Camacho.

Des del PPC lamenten que Mas "no estigui a l'acte de la Constitució, tenint en compte una nova etapa en què Rajoy és el president de tots els espanyols".

La dirigent del PP, partit que va recórrer l'Estatut al Tribunal Constitucional, ha recordat que la Carta Magna "ha estat el marc de cohesió i convivència que ha permès el major desenvolupament estatutari i per tant d'autogovern a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#20 Carles, Tortosa, 07/12/2011 - 21:44

El repartiment més equitatiu del vot sucursalista és estupend per Catalunya, perquè permet la victòria d'una força d'obediència nacional com per exemple CiU. Però no només és estupend per aquesta raó.

#18 Ramon, Barcelona, 07/12/2011 - 12:52

Camacho és com la Merkel i Mas com Sarkoky... "colta, Merkel, avui què dic dels eurobons, que són bons o que són dolents" ?... "i colta, Merkel, i avui què dic de la Constitusión"?... ep, en el ben entès que sempre parlem de la Constitusión europea, eh, no fotem conya... PPciu, que europeu tot.

#17 Toni, Organyà, 07/12/2011 - 11:30

Apreciada senyora Camacho, entenc la seva posició com a colona castellano-espanyola, però surti aviat del gueto social i mental. Catalunya és soberana i cada dia ho serà més. Som europeus però no castellans. Defensi els interessos del país l'ha acollit, converteixis en una patriota catalana.

#16 Miquel Pp, BCN, 07/12/2011 - 09:09

El dia que els independentistes que s'han quedat a casa tornin a votar, llavors els del PP se n'assabentaran de que són quatre i el del bombo.

#15 Quim, Pineda de Mar, 07/12/2011 - 09:03

Camacho, tu com a bona espanyola saps que els espanyols sols ens voleu per a que us paguem la festa. Doncs si tant necessitats esteu, veniu vosaltres a trobar-nos, amb educació i humilitat (ca que per saber què vol dir això us caldrà un diccionari) doncs mai heu sabut què és això.