Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2012. 09:13h.

Camacho replica Wert que "la independència és per l'economia"

Recorda que "la esponsabilitat del govern espanyol és garantir el bilingüisme"

Camacho replica Wert que "la independència és per l'economia"

Camacho

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha negat les paraules del ministre Wert on assegurava que l'escola catalana havia fomentat l'augment de l'independentisme. Camacho considera que "la independència ha estat més per causes econòmiques que per causes ideològiques o lingüístiques".

Tot i això, ha manifestat que "el ministre Wert ha fet una llei amb la qual sí que estem d'acord. Nosaltres volem garantir el bilingüisme integrador a les escoles". "El que volem és que la llei s'adeqüi a la realitat de Catalunya, on parlem català i castellà amb normalitat", ha afegit.

En aquest sentit, la presidenta del PPC, ha considerat que "el sentit de les seves declaracions era apostar per un bilingüisme amb el català i el castellà, i també amb l'anglès". Igualment ha recordat que "la responsabilitat del govern espanyol és garantir el bilingüisme".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Jaume Parera i Avellaneda, Terrassa, 04/10/2012 - 08:22

Pobreta, no en sap més.

#11 Damia, L'Hospitalet de LL, 03/10/2012 - 16:13

La Camacho, d'aci a res sen's torna independentista !!! jajaja ... i si no al temps... aquests del PP no tenen remei.

#10 Antonio, Barcelona, 03/10/2012 - 12:32

Me voy a creer algo de su discurso cuando oficialicen el árabe en Ceuta y Melilla.

#9 Maria Jesús y sus pajaritos carroñeros, Vent del Pla, 03/10/2012 - 12:24

A mi també m'agradaria veure bilinguisme a les casernes militars, policials, a les instruccions de medicaments, als envasos del jabugo extremenys, de l'oli andalus, a TVE, a Telecinco, a la Cope, ala justícia, a la seleccio espanyola... etc etc Que mirin els bitllets i monedes suisses i ho entendran

#8 Pep, Vic, 03/10/2012 - 12:18

Em sembla que la sra. Camacho amb tota aquesta colla que te a les Espanyes no hi te res a fer. Al final es cansarà de ser una bona espanyola a madrid per res perquè al final quan tornar de madrid i agafa el cotxe per anar a girona ho ha de fer o pagant o amb una nII de pena, gràcies al seus.