Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2012. 15:25h.

Camacho retreu a CiU i PSC el "bonisme" en immigració

El PPC demanarà "un compromís d’integració dels immigrants a la societat, amb les nostres costums, lleis socials i nostres normes"

Camacho retreu a CiU i PSC el "bonisme" en immigració

Sánchez-Camacho, amb García Albiol, a Badalona

La presidenta del PPC i candidata a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha retret a CiU i PSC el "bonisme" en immigració i ha anunciat que “demanarem un compromís d’integració dels immigrants a la societat, amb els nostres costums, lleis socials i nostres normes. Volem que compleixin amb la seva voluntat d’integrar-se i de compromís cívic”.

També ha explicat que en el seu programa electoral, aposta per “una política d’ajuts socials que prioritzi la residència continuada, sempre i quan no es refereixi als serveis bàsics als quals qualsevol persona té dret”, és a dir, que els ajuts socials no bàsics estiguin condicionats a una residència de llarga estada, a partir d’un any i mig.

La presidenta del PPC també ha dit que “el PPC incrementarà els controls contra els guetos, els amuntegaments en els barris i els pisos pastera, per evitar que hi hagi pisos amb més de 20 persones, com està passant ara”.

D’altra banda, Sánchez-Camacho ha explicat que “farem reforma legal que impedeixi que les persones que ocupen de manera il·legal un habitatge amb incivisme, puguin tenir els mateixos drets que la resta de persones que estan vivint dignament en un habitatge, que estan pagant i que estan contribuint”.

El populars també apostaran per la “igualtat entre les homes i dones que vinguin a conviure a Catalunya. Tornarem a presentar la prohibició del burca, el niqab o qualsevol altre indumentària que vulneri la igualtat de les dones”.

A més, durant una visita al barri de Llefià, ha dit que “estem treballant per tal que aquell immigrant que hagi delinquit i que tingui responsabilitats penals hauria de ser expulsat per compliment de la normativa que volem reformar”.

La presidenta del PPC ha criticat que “CiU i PSC, en polítiques d’immigració, han estat allunyats de la realitat, han estat apostant pel bonisme i per les solucions políticament correctes”.

Segons Sánchez-Camacho, “el Partit Popular Català farà de partit responsable i moderat, que es preocupa per les persones, que vol una política d’immigració legal i ordenada, però que també lluitarà contra la immigració il·legal”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 BEJOTA, BCN, 13/11/2012 - 19:43

A L'INMIGRANT A CATALUNYA S'ELS MENYSPREA DE SEMPRE. ARA ,ELS NACIONALISTES ,NECESITEN EL SEU VOT I FAN BONDAT (VEURE FARISEISME).

#17 Joan, Barcelona, 13/11/2012 - 11:35

Parla pels castellano-parlants que rebutgen la immersió lingüística en català, suposo, no? perquè la immersió lingüística també forma part de les costums, lleis socials l normes.

#16 AQUESTS DEL PP ENS PRENEN PER TONTOS, GIRONA, 13/11/2012 - 11:05

sr. CAMAHO QUE LA INMIGRACIO ES UN PROBLEMA , SI. PERO NO ES FAI LA TONTA O NO ENS VULGUI PENDRA PER TONTOS A NOSALTRES . LA INMIGRACIO ES COMPETENCIA DE L´ESTAT CENTRA.

#15 Javier, Toledo, 13/11/2012 - 04:17

No es "buenismo". Este "buenismo" no existe en África ni en Asia.

No son "buenistas", son antiblancos.

Antirracista es una palabra en clave para antiblanco.

#14 Paco Pil, Hojpitalé, 12/11/2012 - 22:47

Kid Albiol fa molta campanya contra els romanesos. Ja és curiós que Espanya parli de vetar una hipotètica Catalunya independent a la UE quan no van tenir problemes a acceptar Romania i tota la gent que ara ja pot entrar per la puta cara. Gent conseqüent i coherent, sí.