Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2014. 15:18h.

Camacho retreu a Mas que no vagi al Congrés

"Si no ho fa és perquè no confia en aquesta proposta, perquè sap que és il·legal"

Camacho retreu a Mas que no vagi al Congrés

Camacho creu que Mas pot quedar "fora de la democràcia"

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que "si després del 8 d'abril, Mas segueix amb el seu desafiament rupturista, se situarà fora de la democràcia, en no respectar la resposta majoritària dels representants dels catalans i de la resta dels espanyols al Congrés".

Així mateix, ha insistit que el president de la Generalitat "perd una gran oportunitat" en no comparèixer al Congrés per defensar la proposta de traspàs de la competència de referèndums aprovada pel Parlament. "Si tant parla de diàleg, que el practiqui anant al Congrés dels Diputats i parlant amb els representants de tots els espanyols", ha afirmat, per després afegir que "si no ho fa és perquè no confia en aquesta proposta, perquè sap que és il·legal".

La presidenta del PPC ha destacat la importància d'aquest debat i ha apostat per "entaular entre totes les forces polítiques un debat serè i reflexiu". En aquesta mateixa línia, ha demanat al Partit Socialista que "faci una intervenció constructiva i se situï al costat del Govern d'Espanya defensant el que volen la majoria dels catalans: seguir units i construint una Espanya d'èxit dins d'una Europa més forta".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 laila, bcn, 03/04/2014 - 08:32

I si hi anés diria que es el president de TOTS els catalans, fins i tot dels que no volen la consulta, i que no li correspon. Es una falsa.

#4 Ali, barcelona, 02/04/2014 - 22:37

Camacho, esteu molt esverats i ho entenc, sense Catalunya malament. Això se us escapa de les mans, per això la carta de Rajoy al Congreso y els insults i mentides que sentirem. La nostra força és el valor del poble i per això hi van els parlamentaris. Però no esperem altra cosa que més vots indepes

#3 Regina, Barcelona, 02/04/2014 - 22:31

Som la gent, és el Parlament, estúpida, que hem empès Mas al compromis per la consulta. Que més voldries tu, Camacho que centrar-te en Mas com a objectiu a batre! Admet d'una vegada que el moviment és de base i molt ampli. I explica-ho bé als teus, que semblen molt mal informats o curtets d'nàlisi.

#2 vramoneda, Sentmenat, 02/04/2014 - 18:34

La Camacho, del PP, donant lliçons de democràcia?

#1 isaac, girona, 02/04/2014 - 18:10

Que vingui en Ratjoi al Parlament de Catalunya