Publicitat
Política · 14 de Març de 2011. 14:23h.

Camacho retreu al PSC els 'papers per tothom'

Recorda com els socialistes van "criticar i insultar el PPC"

Camacho retreu al PSC els 'papers per tothom'

Camacho, amb una eurodiputada francesa, a Badalona

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que "si no fos perquè han governat durant 32 anys a molts ajuntaments catalans i durant set anys al Govern de la Generalitat, el PSC encara podria fer creure a algú que ara aposten per una política més contundent en matèria de seguretat i immigració il·legal".

Segons Sánchez-Camacho, "els problemes relacionats amb l’atur, la inseguretat ciutadana o els conflictes de convivència derivats de la política dels papers per a tots tenen un responsable, el PSC".

Aixi mateix, ha recordat que "des del PSC es va qüestionar, criticar i fins i tot insultar al PPC per defensar les mateixes idees que ells ara ens volen fer creure que són seves". "Aquesta hipocresia política els acabarà passant factura a les urnes, com ja va succeir a les autonòmiques", ha conclòs.

D'altra banda, considera que "el primer pacte fiscal que necessitem els catalans és la rebaixa dels quatre impostos que va pujar Montilla". Segons Sánchez-Camacho, "Mas amaga la seva incompetència obrint ara el debat sobre el pacte fiscal".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 PXC DICE expulsar a LOS ILEGALES Y LEGALES, BCN , 15/03/2011 - 15:41

PP= FALSOS Y MENTIROSOS EN EL RESTO DE ESPAÑA LES DAN DE TODO A LOS EXTRANJEROS Y AQUÍ SE LAS DAN DE LO CONTRARIO PXC ÓS HUNDIRA EN CATALUNYA.

#1 Ramon, Barcelona, 14/03/2011 - 15:09

L'ascens de Plataforma tindrà dos efectes positius. El primer, que CiU deixarà d'anar a remolc del papanatisme progre i podrà posar seny en matèria d'immigració sense por a què PSC i comunistes li diguin racista. I el segon, que, ells mateixos, o canvien o PXC i PP se'ls menjaran amb patates.