Publicitat
Política · 8 de Juny de 2009. 14:20h.

Camacho retreu al PSC que la seva campanya "no ha funcionat"

Els populars catalans es vanten de tenir "tants diputats a Europa" com el PSC

Camacho retreu al PSC que la seva campanya "no ha funcionat"

Camcho, amb Fisas i Vidal-Quadras, en conèixer els resultats

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, s’ha felicitat pels resultats obtinguts ahir pel seu partit i ha afirmat que “Catalunya ha dit que no vol més tripartit i desitja un canvi”. En aquest sentit, ha afirmat que “els socis del tripartit han perdut, en el seu conjunt, un 10% de suport i 300.000 vots”, per la qual cosa ha assegurat que “s’ha acabat l’etapa del tripartit a Catalunya i s’inicia una de nova”. “A un any i mig de les eleccions autonòmiques el tripartit ha perdut confiança dels catalans i la societat  ha dit que aquest model està esgotat”, ha afegit.
 
Així mateix, Sánchez-Camacho ha constatat que “el PP ha guanyat àmpliament les eleccions europees a Espanya i en 10 comunitats autònomes, el PP Europeu ha guanyat a Europa amb claredat i el PPC ha millorat els seus resultats i sobretot ha situat dos eurodiputats catalans en el Parlament d'Estrasburg, Aleix Vidal-Quadras i Santi Fisas”. Així mateix, ha volgut remarcar que “el PPC té tant diputats a Europa com els PSC i dobla la representació de CiU, ERC i ICV”.
 
Per altra banda, la presidenta del PPC ha assegurat que “el PSC ha volgut desqualificar contínuament al PPC i això no els ha funcionat” i ha afegit que “la sotragada del PSC, de 7 punts percentuals, es deu a la seva llunyania dels ciutadans”. Segons Sánchez-Camacho, “el PSC no té solucions per a la crisi i ha recorregut una vegada més al joc brut”. “Els catalans aposten i ho faran encara més per les formacions polítiques que si tenim solucions contra l'atur i la crisi. Tenim full de ruta, ho hem demostrat i ho tornarem a demostrar”, ha conclòs. Per aquest motiu, Sánchez-Camacho ha explicat que el PPC comença, a partir d’avui, a preparar les properes eleccions autonòmiques.  
 
Finalment, Sánchez-Camacho ha fet una valoració de la baixa participació d’ahir a Catalunya i ha assegurat que “tota la classe política hem d’obrir una reflexió i fer autocrítica, perquè no hem estat capaços de motivar la societat catalana”. Malgrat això, la presidenta del PPC ha afirmat que “per damunt de tot, és el tripartit qui ha suspès en motivar la participació ciutadana”. “Joan Saura, haurà d’explicar perquè gasta diners en fer informes sobre la participació ciutadana i a l’hora de la veritat, no és capaç de motivar els ciutadans per anar a les urnes”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Hug, Begur, 08/06/2009 - 18:29

Catalunya te dos diputat menys a Europa:
Vidal Quadras pertany al PP de Madrd i vota a madrid ja que esta empadronat alla.
Santiago Fisas es conseller de Esperanza Aguirre.
Felicitats a els catalans que els han votat per defensar a UE els nostres promble