Publicitat
Política · 13 de Gener de 2011. 14:46h.

Camacho s'enmiralla en Tarradellas

La presidenta del PPC demana "recuperar les relacions entre Catalunya i Espanya"

Camacho s'enmiralla en Tarradellas

Els diputats del PPC

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat recuperar l'esperit del president Tarradellas "amb obertura de mires, voluntat de consens per sortir de la crisi econòmica com a prioritat i voluntat d'entesa amb la resta d'Espanya". Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions a l'Arxiu Tarradellas de Poblet on ha presidit la reunió del grup parlamentari del PPC.
 
"En el moment actual, el president Mas parla massa de transicions, de ruptures i enfrontaments. Aquest és un mal inici de legislatura i segueix la línia equivocada", ha assenyalat la presidenta dels populars. "Cal recuperar la concòrdia, la conciliació i recuperar també les relacions entre Catalunya i Espanya".

"La prioritat ara és sortir de la crisi, presentar propostes i solucions als catalans, no podem perdre més temps amb debats estèrils". "Veiem un govern més preocupat en el 'ser' que en el 'fer'". En aquest sentit ha manifestat que "molts catalans es van crear una expectativa de canvi amb el nou Govern i es troben amb un Govern que només pensa en sí mateix".
 
Pel que fa a la situació que actualment viu el PSC, Alícia Sánchez-Camacho ha declarat que "és un partit desorientat i sense lideratge". "El PSC no pot donar exemple de democràcia interna perquè les primàries que faran a Barcelona són obligades pels mals resultats que els auguren les enquestes i a altres ciutats, com ara Girona, han nomenat la candidata sense fer eleccions prèvies".

"Han entrat en una espiral de divisió interna marcada per la manca de lideratge i ideari polític", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 cartanya, bcn, 14/01/2011 - 16:37

Jo ja tremolo, "recuperar les relacions entre Catalunya i Espanya" que voldran ara? com deia un senyor per la Tv, podrem seguir menjant pa amb tomàquet, i mongetes amb botifarra, o ara també o portaran al constitucional, per que tenim que menjar "cocido madrilenyo"

#1 Tomppa, Sabadell, 13/01/2011 - 16:44

Catalunya no té relació amb Espanya perquè Catalunya forma part d'estat espanyol però després quan Catalunya sigui independent estic segur que hi ha temes sobre que parlar com perquè espanyols discrimina llengua propi de país valencià ?