Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2009. 20:42h.

Camacho també recomana fer canvis

"La crisi de govern s’hauria d’haver produït ja fa molt temps"

Camacho també recomana fer canvis

Alícia Sánchez Camacho

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que es declaracions del president d’ERC, Joan Puigcercós, dient que ara és el moment d’una remodelació del Govern, “demostren que l’acord de finançament no ha estat més que un instrument per salvar el tripartit”. Sánchez-Camacho ha recordat que el PPC ja ha denunciat en diverses ocasions que “el pacte sobre el finançament no era un pacte pensant en els catalans, sinó en el tripartit i en la seva pròpia supervivència política”. Així, ha reiterat que “el nou sistema de finançament no servirà per resoldre els problemes econòmics que pateix Catalunya, sinó només per provocar pujades d’impostos i més atur”.
 
Per a Sánchez-Camacho, “la crisis de govern, que en aquest cas s’hauria d’haver produït ja fa molt temps, es plantegen per millorar la gestió del Govern i poder fer front als problemes que pateix el país, no en funció dels interessos partidistes dels socis de govern”. Així, ha recordat que el PPC ja ha demanat en vàries ocasions durant els darrers mesos que el president de la Generalitat, José Montilla, portés a terme una renovació del seu executiu, ja que “l’actual govern ha esgotat les seves idees i ha demostrat la seva incapacitat per fer front als problemes que pateix Catalunya especialment a crisi econòmica i l’atur. Cada dia que passa és un dia perdut per als catalans”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Francesc, Barcelona, 27/07/2009 - 10:16

Esparver: si està arxivada perquè s'ha de preocupar? Ens ho podries explicar, si pots, és clar....

#1 Esparver, CC, 26/07/2009 - 22:42

Que es preocupi aquesta sra de la querella arxivada contra el seu líder, el sr ANSAR... responsable de morts a Iraq i Madrid.