Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2011. 15:08h.

Camacho troba un "escàndol" que Barril assessori Duran

"El PP portarà al CAC i a la CCMA aquesta queixa i aquesta denúncia"

Camacho troba un "escàndol" que Barril assessori Duran

Duran, amb Barril, durant la presentació del seu consell assessor

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha qualificat d'"escàndol" que el periodista Joan Barril -presenta El Cafè de la República a Catalunya Ràdio- assessori el candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida.

"Creiem que un professional de periodisme com el senyor Joan Barril, que està dirigint un programa a la radio públcia pagada amb els impostos dels catalans, no pot ser alhora assessor del senyor Duran i Lleida", ha assegurat Camacho.

A pregunta d'e-notícies, ha apuntat que "és escandalós que amb els impostos dels catalans s'estigui pagant una persona que està a una ràdio pública i que alhora pren partit per un candidat a les eleccions".

Per últim, ha afegit que "el PP portarà al CAC i a la CCMA aquesta queixa i aquesta denúncia perquè creiem que quebranta la pluralitat i l'objectivitat dels mitjans públics catalans".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Jordi, Bcn, 26/09/2011 - 17:02

Vagi d'entrada que no combrego gens ni mica amb les idees del PP però em sembla abominable que un senyor que presenta un informatiu en una emissora pública aparegui com a assessor del líder d'un partit (transfugismes ideologics del senyor Barril a banda). L'haurien de fer fora ara mateix.

#1.1 jacks, bcn, 26/09/2011 - 19:04

Ni més ni menys