Publicitat
Política · 21 de Setembre de 2012. 10:25h.

Camacho veu "il·legals" unes eleccions constituents

Adverteix que "això suposaria estar al marge de la llei, incomplir la nostra Constitució"

Camacho veu "il·legals" unes eleccions constituents

Una reunió del PPC

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha advertit el president de la Generalitat, Artur Mas, que unes eleccions avançades en clau plebiscitària serien "il·legals". Camacho ha defensat que no es poden celebrar unes eleccions que no preveu la Constitució.

La dirigent del PP ha criticat que "el senyor Mas no pot pretendre portar Catalunya a unes eleccions després de les quals es vulguin formar unes corts constituents, una declaració d'independència de Catalunya i l'inici d'una creació d'un Estat propi".

Per a Camacho, "això suposaria estar al marge de la llei, incomplir la nostra Constitució i esgrimir una democràcia al marge de les normes de les quals ens hem dotat tots i de les regles del joc democràtic".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Cigronet, SFG, 22/09/2012 - 10:30

Aquest lloro, perquè només repeteix allò que li diuen des de can madrit, és la més il·legal de les institucions. Apa dona, comencia fer les maletes i a cercar una plaça a can madrit, que com la seva col·lega la "Espe", va dimitir sabent que ja tenia una altra plaça assegurada i sense cap mal de cap.

#18 Josep Pages Canaleta Cardedeu, VALLES ORIENTAL, 22/09/2012 - 02:16

Cal ataca als del P.P. amb el CAS GURTEL I CAS BANKIA , de la Comunitat de VALENCIA I DE MADRID Cal recordarlis alla un els fa mal i molesta molt he Alla un ban a parar ara tots els diners públics al AGUJERO NEGRO que ban deixar els de BANKIA A MADRID

#17 JosepM, Manresa, 21/09/2012 - 16:15

Aviat sortirà el tema Bankia i llavors encara que tinguin una boca molt grossa callaran (presuntament esclar). Si no, temps al temps. A part d'això, la constitució no és la bíblia, pel que us interesa la modifiqueu fent la cervesa al bar.

#16 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 21/09/2012 - 13:29

EL P.P. Y CAMACHO Lo que tenen POR Esque saben que ya no tindra ni VEU NI VOT al nou Parlament Català de aqui no volguin unes noves Eleccions ELS Molesta molt , tampoc els ba bé als socialistes que ara estan molt molt malament

#15 Marcus, bcn, 21/09/2012 - 13:26

Lagarta !