Publicitat
Política · 24 de Gener de 2012. 19:10h.

Camats defensa l'obra de govern d'Iniciativa

"Hi ha gent a qui no agrada que hàgim estat al Govern"

Camats defensa l'obra de govern d'Iniciativa

Joan Saura i Francesc Baltasar, quan eren consellers

La portaveu d'Iniciativa, Dolors Camats, ha defensat la tasca de govern d'ICV-EUiA després que hagin transcendit darrerament algunes dades sobre el forat de l'ACA -que supera els mil milons-, les presumptes irregularitats del Memorial Democràtic, el cost del centre d'emergències de Reus o la construcció de pisos d'habitatge protegit fins i tot als Pirineus.

Camats, a pregunta d'e-notícies, ha afirmat que "la imatge de govern d'Inciativa no ha estat tocada en absolut" perquè "aquells que feien balanç de l'obra de govern ja la feien abans" i ha considerat que, per a aquests, "el problema és que ICV-EUiA estiguessin governant".

La portaveu d'ICV, que ha descartat fer autocrítica "perquè ja ens fan prou crítiques", ha destacat entre d'altres fites "el desplegament territorial dels Mossos, la llei de dret d'accés a l'habitatge o la nova cultura de l'aigua". "Hi ha gent que no li agrada que Iniciativa hagi estat al govern i el que hem fet, perquè tampoc no som neutrals", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 lidia, lleida, 25/01/2012 - 22:01

Per favor, que callin durant un temps, que encara fan el ridícul! Calladets esteu més be a ICV . Cóm teniu barra de dir res, després de l'herència que ens heu deixat! Fins i tot passaveu tiquets dels cafés, voslatres els de les mans netes! Jo ho se del cert!

#14 joan, manresa, 25/01/2012 - 18:25

El Casal,18,20h.--Sra.Dolors com acudit el donem per bo,pro si u diu convençuda,la cosa ya es més complicada,Vosté te un problema,o dos.Miri el poble de Catalunya va quedar tan content que els van votar masivament,oi Sra.Dolors...?Miri la tertulia creu que els seus Consellers haurían d'estar jutj

#13 Jronch, Vadalona, 25/01/2012 - 13:57

Et poses a mirar la foto fixament, i ja és de traca. Fixeu-vos, perquè és molt bona.

#12 Daserrout, BCN, 25/01/2012 - 12:57

Malauradament el comunisme-estalinista ha estat governant Cat. 7 anys, i han deixat el pais com un solar. La fiscalia hauria d'actuar contra els Saura, Baltasar, Bosch i més eco-pastanagues de ICV-EU.

#11 laila, bcn, 25/01/2012 - 10:22

Defensa això i que va caure un llamp a Horta de Sant Joan, no et fot