Publicitat
Política · 16 d'Agost de 2011. 12:21h.

Camats diu que Mas menteix sobre el PIRMI

"En aquestes declaracions Artur Mas hi vessa un punt de demagògia, és una situació falsa"

Camats diu que Mas menteix sobre el PIRMI

Dolors Camats, en una foto d'arxiu

La portaveu parlamentària d’ICV, Dolors Camats, ha manifestat que el president del Govern, Artur Mas, menteix sobre el PIRMI a l'assegurar que a l'octubre no es podria pagar els benefeciaris. "És fals. Artur Mas hi vessa un punt de demagògia", ha assegurat.

En declaracions a El Món a RAC-1, la dirigent ecosocialista ha apuntat que "Mas ens està dient que fins ara no s'ho havien mirat. Amb la situació de crisi, és evident que hi ha més gent que té dret a aquest tipus de prestació".

Sobre la revisió del PIRMI, Camats creu que "no hi ha una voluntat de control, sinó una voluntat d'estalviar diners. I estalviar diners en aquest col·lectiu ens sembla d'una certa crueltat". "Aquesta és una emergència social. Aquesta gent es mereix que el Govern respongui i, encara que sigui l'agost, torni de vacances", ha afegit.
 
Percúltim, creu que "calen mesures de control, però fer-ho a l'agost és fer-ho d'estranquis. L'excusa del control la veig sobrevinguda".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 CATERIONA, iznajar, 17/08/2011 - 18:45

aquesta gent de ICV SON UN INSULT A LA INTEL·LIGÈNCIA! NOM´S TENEN EL VOT DE 4 GATETS I PARLEN COM SI FOSSIN ELS REIS DEL MAMBO! ACTUEN O S'HO CREUEN.EN TOTS CAS SÓN MENTIDERS CRÒNICS QUE VOLEN ESTAR A LA . QUI ESLS VOTA 40.000 PERSONES, SÓC GENEROSA. eU VIST LA sRTA cAMATS QUINS FUMS QUE TÉ???

#13 guillem, bcn, 17/08/2011 - 13:01

Potser té raó la pija aquesta, mentre segueixen subvencionant tot tipus de grups i mitjans, retallen als més febles.

#12 delon, barna , 16/08/2011 - 20:52

la Camats Herrera y compañia,si tanto les preocupa lo del ¡¡¡Pirmi¡¡¡¡.que pongan dinero de su bolsillo qué con lo qué cobran asunto solucionado.

#11 Jordi, Lleida, 16/08/2011 - 18:40

I com pot demostrar que no és vostè la que menteix i tira de l'argumentari típic de l'oposició contra tot el que fa el govern?

#10 joan, manresa, 16/08/2011 - 18:00

tinu.)fen retallades i posant al poble a disgust..? Tingui una miqueta d'inteligencia...,Pro clar,Vostes amb el seu partit van governar amb el famós trispartit i han fotut el País a Can Patarringa...,i a sobre encare tenen la cara de ser acusadors..?Sí haurían d'estar jutjats per MALA GESTIOOO