Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2012. 20:14h.

Camats troba "sorprenent" l'actitud del director de l'Oficina Antifrau

La portaveu d'ICV li retreu que digués que "els calés no tenen color"

Camats troba "sorprenent" l'actitud del director de l'Oficina Antifrau

Camats, en una imatge al Parlament

La portaveu del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Dolors Camats, ha considerat que és "sorprenent" l'actitud del director de l'Oficina Antifrau (OAC), Daniel de Alfonso, donat que per defensar Eurovegas va assegurar que "els calés no tenen color".

Camats, preguntada per e-notícies aquest dimarts al Parlament, ha comentat que "no hem demanat la seva compareixença perquè d'ofici ha de venir al Parlament a presentar la memòria. Si no ho fa en el termini que li toca la demanarem".

"Ja no és tant que defensés Eurovegas, és que va defensar que el diner no té color, cosa que és sorprenent venint d'algú que s'ha de dedicar, entre altres coses, a lluitar contra la corrupció. És evident que els diners tenen color i sembla ser que a casa nostra últimament són bastant blau i carbassa, per tant és més que sorprenent", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 01/08/2012 - 09:36

Esta chica no se entera... ¿Porque crees que lo escogieron para un cargo asi en un sitio como Cataluña? Jua, jua, jua,...

#2 Ramon, garrotada allà on fa bony, 31/07/2012 - 22:01

aquesta Camats és una flipamandongilles, perquè tothom que visqui i treballi (és un dir) a la Catatònia ecscañola del PPciu, menys ella, sabem que ja fa 32 anys que els nostres calés no tenen color, ni gust, ni astringènCiU... qui es pensa que el va nomenar, al director de l'Oficina AntiProFrau?.

#1 Carles, Barcelona, 31/07/2012 - 21:57

i els teus menys, vius a Sant Gervasi i cobres dietes del parlament de Catalunya. Tu si que saps se d'esquerres i donar exemple