Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2021. 17:19h.

Cambray diu ara que estan a favor de la convivència

"Forma part de l'ADN del sistema educatiu català"

Cambray diu ara que estan a favor de la convivència

El conseller d'Educació, Josep González Cambray, en resposta a una pregunta de la diputada del PP, Lorena Roldán, al Parlament, ha assegurat que “el sistema educatiu català ha estat sempre un exemple de convivència, de cohesió i de consens, i sempre perquè forma part de l'ADN del sistema educatiu català i forma part de l'ànima dels catalans, estarem al costat de la convivència”. Cambray, però, no va mostrar cap tipus de suport a la família amenaçada de Canet per haver exigit un 25% en castellà per al seu fill.

“Sempre hem estat i sempre hi serem. Nosaltres som els de la cohesió. Vostès són els de la divisió i els de l'amenaça. Sempre condemnarem qualsevol assetjament, sempre condemnarem qualsevol discriminació i sempre condemnarem qualsevol violència. I senyors i senyores del PP, no permetrem que divideixin per raó de llengua”, ha afegit.

“Són vostès els que justifiquen la violència. Són vostès els qui justifiquen la violència pel fet de votar. Per tant, si us plau, zero lliçons de democràcia”, ha sentenciat el conseller.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 M, Sabadell, 16/12/2021 - 11:28

Si realmente está a favor de la convivencia que lo demuestre con hechos y no con palabrería, por ejemplo apoyando públicamente a la familia de Canet y a su hijo de 5 años.
Y no por imposición legal, sino por propia iniciativa y convencimiento.

#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/12/2021 - 23:01

“el sistema educatiu català ha estat sempre un exemple de convivència, de cohesió i de consens". Convivencia para vosotros es que los demás traguen y callen como negros que son. Deja que se pueda elegir libremente la lengua en la que se educa a los hijos, y verás el consenso real que hay.

#7 Santi F., BCN, 15/12/2021 - 20:22

Como siempre, se refiere a "su" convivencia.
La "seva".
Y quien piense diferente... que se largue.

#6 Trets de polleguera, Barcelona, 15/12/2021 - 20:03

Dons res Cambray, a veure si es nota i els nens catalans surten ben preparats tant en castellà com en català i sense fer faltotes d'ortografia, no n'hi ha per tant per un 25% castellà de montar la que han montat a Canet Mar

#5 Kropotkin, Bic, 15/12/2021 - 19:55

La verdad es que tiene ojos siniestros. Me lo puedo imaginar con uniforme de los que faricaban los de Hugo Boss... Jua, jua, jua,...