Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2021. 13:56h.

Cambray ja no es fa el valent

El Govern descarta que assumeixi la direcció de l'escola de Canet com demanava Borràs

Cambray ja no es fa el valent

El conseller d'Educació, Josep González-Cambray, no assumirà a direcció de l'Escola Turó del Drac de Canet de Ma que ha d'impartir el 25% en castellà a una classe de P5 per ordre del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha rebutjat la proposta de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i ha deixat clar que "calen solucions efectives i no invents". "Agafar el control dels centres durant 48 hores no lectives dista moltíssim d'assumir el funcionament dels centres educatius de manera permanent" perquè "no podem restar autonomia a les direccions del centre". 

ERC ja va replicar ahir a Borràs que la immersió es defensa amb "unitat política" i no amb "solucions màgiques ni improvisades". També va dir que no és el moment de "carregar-se l'autonomia dels centres" perquè "això va de defensar consensos i les lleis que tenim al país".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#17 Desmond Nochild, Santa Coloma de Gramenet, 14/12/2021 - 22:27

cap context.
Bé una pistilla: TS

#16 Desmond Nochild, Santa Coloma de Gramenet, 14/12/2021 - 22:27

És pel tema d'anar a la platja, es banyi o no es banyi, quan acompanyi el temps.
Si hagués pres la direcció de l'Escola de Canet, llavors en funció dels esdeveniments, reitero, repeteixo, en funció de com la cosa hagués rutllat no podria anar a la platja, llevat que anés amb bufanda.
No he dit a quina platja, en quina estació de l'any ni re

#15 Vigatano, Vic, 14/12/2021 - 21:16

Lo que me extraña es que no se den cuenta de que la propuesta es fascismo del bueno...

#14 Arnau, Barcelona, 14/12/2021 - 17:41

Tots els integrants d'aquesta banda de delinquents que tenen segrestades les institucions estan tallats del mateix patró on la covardia i la miseria moral llueixen generosament. Davant d'un micro de la infecte tvRes o davant del ramat es fan els valents, pero quan veuen l'ombra d'un jutge o fugen com rates o callen com morts. Veritables farsants.

#13 Chris, Ilerda, 14/12/2021 - 17:24

Con este plan, la independencia ni en 2030, ni en 2040, ni en la vida

Es evidente que son unos hipócritas embusteros,todos y cada uno de ellos.
Y quienes todavía les defiende,en su mayoría,deben cobrar por hacerlo o son petulantes sin remedio. Porque hay que estar chalado o enfermo para creerse o votar a estos canallas a estas alturas