Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2009. 09:03h.

'Campanes de Llibertat'

Una cançó esdevé himne oficial del referèndum d'Arenys

El referèndum d'autodeterminació d'Arenys de Munt el proper 13 de setembre ha provocat l'aparició d'un tema musical, 'Campanes de Llibertat', musicada per l'arenyenc Albert Maynou, cantada per la cantant Raquel Xiberta i amb lletra de l'Historiador Jordi Bilbeny, autor de nombrosos estudis sobre la catalanitat de Cristòfol Colom o Miguel de Cervantes. La masterització de la cançó és de Xavier Solans.
 
La cançó fa una crida a "sortir de la por", i indica que s'ha d'anar a votar al referèndum "per Catalunya" . "Amb vosaltres la pàtria va naixent alliberada, unes belles campanes ara em criden encara", s'afegeix.

El referèndum d'Arenys de Munt ha provocat la intervenció de l'Advocacia de l'Estat i la posterior suspensió a càrrec d'un jutjat de Barcelona. Els organitzadors, però, mantenen la consulta en entendre que l'Estat no pot impedir les iniciatives d'entitats privades.

Una estelada penjada en un balcó d'Arenys
Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 mjb, barna, 16/10/2009 - 11:08

Analfabet, que no saps ni escriure "Països Catalans". Tu, i tots els rucs com tu, sí que hauríeu de marxar!

#33 cataiolan, sitges, 12/09/2009 - 14:57

Catalunya es catalana i no es espanyola ni se sent espanyola.
La persona que no li agradi ha de sapiguer a on viu i si no que s'en vagi ningu esta obligat a quedar-se!!
Visca Paissos Catalans, visca Catalunya Lliure!

#32 Francesc, Barcelona, 08/09/2009 - 21:32

Ursus, fa dos segles que es parla a Anglaterra que la biografia de Shakespeare és apanyada. Es pobable que fos un noble anti Tudor. Cervantes tot just comencem. Mandela? Pregunteu-l'hi-ho, que encara viu.

#31 Francesc, Barcelona, 08/09/2009 - 21:26

Això, precisament, és el que volem escatir d'una vegada ab el referèndum d'autodeterminació, senyor Manel! Quin mal hi ha a preguntar? Cap ni un.

#30 Manel, Barcelona, 08/09/2009 - 18:59

El nacionalime català es igual que el nacionalisme espanyol, no te respecte per aquells que no senten o pensen com ells.
Com pot dir un nacionaliste català, que Catalunya es una nació, quan la mayoria dels seus habitants es senten espanyols?