Política · 1 de Febrer de 2010. 21:46h.

Campanya a favor de Carretero a Regrupament

Posen en marxa una 'web' d'adhesions per a la confirmació del líder

Campanya a favor de Carretero a Regrupament

Joan Carretero durant un acte

Oriol Sallas, que va ser president de l'associació Reagrupament Independentista fins l'assemblea general del 3 d'octubre de 2009, ha enviat una carta als associats, en la qual demana que eviïn les seves adhesions per a la confirmació de Joan Carretero com a líder de l'organització, en una web que s'ha posat en marxa amb aquest objectiu.

"No dubto", diu "que el debat i la discrepància són bons, és més, necessaris; tampoc dubto que totes les persones poden cometre errors, però no accepto ni comprenc que Joan Carretero, impulsor des del primer moment, a més del principal capital polític que hem tingut des del començament, plegui de ladirecció de l'associació".

També afirma que "sé que a vegades podem cometre errors, però se'm fa molt difícil pensar que hi hagin actituds que arribin a fer abandonar la direcció de Joan Carretero i no m'hi conformo".
 
Després de demanar l'adhesió a Carretero com a president de l'organització, Sallas assegura: "No dubtis que som la majoria els qui volem veure una altra vegada Joan Carretero al davant d'aquest projecte. Ara ens cal demostrar-ho".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Sergi Amorós, Barceloa, 02/02/2010 - 21:45

Sou patètics, sou gent de costellada. Res a fer amb vosaltres. Heu perdut el meu vot

#4 Arijaflor, Vilafranca, 02/02/2010 - 01:28

Soc un associat indignat. D'on a tret aquest individu la meva adreça electrònica? I la llei de protecció de dades? Stalinisme en estat pur. Heil Carretero!!!

#3 Retorns, Neverland, 02/02/2010 - 00:50

La Lomas, primera signant del manifest!

#2 Joan Besora, Lloret de Mar, 01/02/2010 - 23:21

Tots els independentistes que conec desitjan que el Carretero segueixi dirigint el partit, i si aconseguim l´adhesió del Sr. Laporta ja serà l´hostia. Crec sincerament que serà el revulsiu que necesita la més que trista política catalana.

#1 dolors, Barcelona, 01/02/2010 - 22:02

Hail Fuher Carretero!