Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2008. 06:53h.

Campanya a favor de l'estelada per la Diada

Quasi una desena d'ajuntaments es comprometen a hissar la bandera independentista

Campanya a favor de l'estelada per la Diada

Una noia amb l'estelada, per la Diada

La campanya a favor del centenari de l’estelada i de penjar la bandera independentista als seus respectius ajuntaments per la Diada ha rebut ja l'adhesió de nou ciutats catalanes: Vilafranca del Penedès, capital de l'Alt Penedès; Figueres, capital de l'Alt Empordà; Arenys de Munt (Maresme); Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental); Tona (Osona); Manlleu (Osona); Calldetenes (Osona); Santa Eugènia de Berga (Osona); i Vilassar (Maresme). A Vic, capital de la comarca d’Osona, la moció de la CUP presentada per tal que es pengi al balcó de l´Ajuntament a senyera estelada els dies 10 i 11 de setembre, ha estat rebutjada. L´equip de govern de CiU, PSC i ERC ha presentat una moció alternativa en la qual es preveu donar el nom de Vicenç A. Ballester, creador de l´estelada, a un carrer de la ciutat, tal i com es proposa des de la Comissió 100 anys d´estelada; i també l´adhesió a l´homenatge del centenari de l´estelada a través de l'acte de la marxa dels vigatans, que es fa amb motiu de l'Onze de Setembre.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 JOSE, Barcelona, 26/08/2008 - 16:48

Este tipo de políticos radicales no interesan a nadie.Cuantos más radicales hay en el gobierno más frágil es la democracia.No hemos de olvidar que este tipo de posturas radicales nos costaron no hace tanto un millón de muertos.

#23 Juan, Barna, 06/08/2008 - 10:54

La bandera de España, la rojigualda, no deja de ser un símbolo para identificar a los ciudadanos de un pais, nación, estado (como se le quiera llamar) y como debería ser, si esto fuese un pais serio (que lo es, salvo por unos pocos), no se cuestiona.

#22 joan, BARCELONA, 05/08/2008 - 23:21

prohibició inmediata d´aquesta bandera i.legall!!
Tots els ¨niñatos" pijo-independentistes no tenen ni idea del que va representar aquesta bandera estelada.
Només una bandera: LA D´ESPANYA.
CATALUNYA, REGIÓ D´ESPANYA. Fora autonomies!!!

#21 Josep Ma, Barcelona, 05/08/2008 - 18:56

Jaume, aquesta bandera és també de tots, amb la diferència de que no s'obliga a ningú que la pengi i que s'hi senti identificat. No com altres...Qui heu dit que és el nazi?

#20 Pep, vic, 05/08/2008 - 16:58

Dons ERC de Vic s'ha cobert de glòria i ha votat en contra de penjar l'estalada. Tot sigui per mantenir la cadira que es que ha fet l'alcade nou repertir cadires a puta pala.