Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2010. 18:46h.

Campanya de CiU a l'estranger

La federació nacionalista celebrarà actes a París, Londres, Montpeller i Toulouse

Campanya de CiU a l'estranger

Mas, durant un acte de precampanya

Convergència i Unió farà seguit de trobades amb catalans que viuen a l’estranger per tal de "fer-los arribar les idees força que la federació nacionalista defensarà en la propera campanya a les eleccions al Parlament de Catalunya".

CiU vol "fer arribar a aquests catalans la importància dels propers comicis i la necessitat de donar un canvi de rumb a les polítiques internes de Catalunya i a les que afecten a la promoció de Catalunya a l’exterior". Així mateix, Convergència i Unió vol "conèixer les situacions dels catalans que viuen a França i Anglaterra i les dificultats que puguin tenir en relació a Catalunya".

Felip Puig celebrarà aquest dijous el primer acte que tindrà lloc a París. El número tres de la llista d’Artur Mas, es reunirà a les set de la tarda amb els catalans parisins a la Maison des Arts et Métiers.

El divendres 29, el secretari general adjunt de Convergència també a les set de la tarda es reunirà amb els catalans de Toulouse a la seu del Casal Català de Toulouse Llenguadoc. I Oriol Pujol pronunciarà la seva xerrada el dimarts 2 de novembre a les 7 de la tarda a l’Hesperia Victoria Hotel de Londres.

Finalment, Carles Llorens, secretari de Relacions Internacionals de CDC es traslladarà a Montpellier el dimecres 3 de novembre per parlar amb els catalans que viuen en aquesta població. Llorens es reunirà amb ells a les 7 de la tarda al Novotel Montpellier.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Sir William Temple, dublin.cat, 28/10/2010 - 11:17

Els que vivim fora ens informem a través d'internet i és per això que estem millor informats que no pas els que viuen a Catalunya i només miren o llegeixen la premsa de l'stablishment. Es evident que no votarem els qui volen Catalunya adormida.

#6 JO MES, I MES MAS, IGUALADA LA DEL POUM, 28/10/2010 - 08:37

RECORDA DE VENIR A IGUALADA. ELS IGUALADINS NECESSITEM FORA DEL GOVERN TAN EL TRIPA COM L'ENTESA D'IGUALADA. JA ENS HAN FET PROU MAL. NO VOLEM DICTADORS PREPOTENTS

#5 alfons, Cinturó Vermell, 28/10/2010 - 00:11

La pèrdua de competència de les llengues x culpa del TC, ha estat a causa de tot el procés... S'ha demostrat que l'Estatut va ser un gran error engendrat per en pasqual maragall que volia sr més catalanista que en Pujol, i ara rebem la seva herència enverinada

#4 Leona Catalana, Barcelona, 28/10/2010 - 00:07

Altre malversador de cabdals, com si no en teníem prou amb el tripartit.
Quan pensaràn en treballar pel benestar del poble i no pas pel seu?

#3 MARC-SABATES.COM, Signes França, 27/10/2010 - 21:41

Votaré el meu germà de cor ""Joan Laporta""