Publicitat
Política · 17 de Juny de 2021. 17:14h.

Campanya de Ciutadans contra Colau

"Ha convertit Barcelona en una ciutat sense llei"

Campanya de Ciutadans contra Colau

La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha presentat una campanya de comunicació contra la gestió d'Ada Colau amb motiu del segon aniversari de la investidura del govern municipal conformat per Comuns i PSC.

La campanya "Parlant Clar" pretén reforçar "el missatge de fiscalització i de denúncia social de la situació en la qual es troba la ciutat de Barcelona" i s'ha fet a partir d'alguna de les denúncies que ha fet la presidenta del grup municipal, Luz Guilarte, durant aquesta primera meitat de mandat.

Amb missatges directes com són "L'urbanisme tàctic és un nyap", "Colau ha convertit Barcelona en una ciutat sense llei", "Per a reactivar Barcelona cal abaixar impostos i taxes", "Colau ha convertit Barcelona en un paradís Okupa" o "Colau i el PSC s'estan carregant la marca Barcelona", Ciutadans posa el focus en "la mala gestió municipal amb el repte de buscar una connexió directa amb el conjunt dels barcelonins que pateixen el deteriorament de la ciutat arran de la mala gestió municipal".

La campanya inclou publicitat exterior, digital, publicitat mòbil i presència de carpes informatives en els diferents districtes de la ciutat i estarà present en els diferents districtes de la ciutat fins al pròxim dia 30 de juny.

La formació taronja ha denunciat que "l'empresa concessionària del servei de publicitat exterior de tanques de gran format ens va informar que, a causa d'un requeriment de l'Ajuntament, la creativitat de la publicitat exterior contractada per Ciutadans havia de ser modificada o retirada per ser crítica amb la gestió municipal".

EL grup municipal, després d'analitzar la situació, ha informat que "els nostres serveis jurídics van desestimar l'amenaça i van anunciar possibles accions legals si finalment la campanya era retirada, un fet que finalment no s'ha produït".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 18/06/2021 - 00:29

Con Colau y su equipo Barcelona va por mal camino ¡Se hunde! Si quiere levantarse y volver a ser la gran ciudad modelo para el mundo tendrá que hacer caso a Cs ¡Adelante Luz Guilarte con su equipo!