Publicitat
Política · 16 de Març de 2021. 09:48h.

Campanya d'Oriol Mitjà contra Pere Aragonès

Proposa Marta Vilalta de presidenta de la Generalitat

Campanya d'Oriol Mitjà contra Pere Aragonès

L'infectòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol Oriol Mitjà ha proposat que la portaveu d'ERC, Marta Vilalta, esdevingui presidenta de Catalunya en lloc del coordinador nacional del partit i actual vicepresident en funcions  Pere Aragonès.

Mitjà ha demanat "si us plau" a ERC, JxCAT i la CUP que "si el que cal és aconseguir un govern cohesionat" trobin "una líder cohesionadora". "Confio que sabreu escollir una presidenta que sigui progressista, honesta i empàtica (p.ex. Marta Vilaltat o similar)", ha afegit en un tuit.

L'epidemiòleg ha remarcat en un segon tuit que "només dones generoses i intel·ligents en les posicions de lideratge poden superar les disputes testosteròniques dels partits i cohesionar el nou govern". "Espero que les persones clau ho sabran veure. Que triomfi l'hermenèutica!", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Gironi mosquejat, Girona, 16/03/2021 - 17:50

Es un resentit

#9 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 16/03/2021 - 13:47

Li doneu ales a gent que no està preparada per aquests menesters i et surt un Oriol Mitjà al ús divagant sobre lo divino y lo humano. A tragar pues.

#8 Conxita de Riudecols, Riudecols, 16/03/2021 - 13:01

A mi aquest noi nu fu ni fa però no entenc que es passi tot el dia fent declaracions i opinant de política, No és infectòleg i investigador? Doncs que faci la seva feina i deixi de donar la tabarra. Treballar no sembla que ho faci gaire.

#7 Masias , Mis posaderas , 16/03/2021 - 12:27

Aparte de sus previsiones de la casi nula incidencia de coronavirus en Catalunya, el Dr. Mitja pasará a la historia de la medicina por haberse gastado un dineral para demostrar que la hodroxicloquina en el tratamiento del coronavirus era como el agua de borrajas ( cosa que ya se sabía ).

Espero que le vaya mejor en política .

#6 Benet S., Barcelona, 16/03/2021 - 12:07

Aquest noiet ja fa temps quie esta desubicat i dona pals de cec perque algú el col.loqui en algun departament esteril pero amb retribucions generoses. Quan va sortir a la palestra amb el llaçet groc va quedar inutilitzat totalment per poder inspirar cap mena de respecte dins el seu gremi i menys ara fent de bufón de la camarilla corrupte.