Publicitat
Política · 28 de Desembre de 2018. 10:02h.

Campanya en suport del mosso que va negar la República

Empastifen amb enganxines l’ANC i dependències oficials després que Buch anunciés que serà sancionat

Campanya en suport del mosso que va negar la República

Al voltant d’un centenar de municipis de Catalunya s’han llevat aquest matí amb adhesius amb la frase “Quina República ni què collons, la República no existeix, idiota”, etzibada per un mosso d’esquadra a un guàrdia forestal el passat 21-D durant la protesta contra el Consell de Ministres celebrat a Barcelona.

L’acció tenia com a objectiu “donar suport al Mosso que va dir-li la veritat, el que pensem molts catalans”. També tenia com a objectiu expressar solidaritat amb l’agent, després de que el conseller d’Interior, Miquel Buch, anunciés que seria castigat per “dir idiota a un manifestant”.

Aquests adhesius han estat a un centenar de poblacions catalanes. A Barcelona, s’han pogut veure a mobiliari urbà , voltants de conselleries, la seu del PDECAT, de l’ANC i a parades de transport públic.

1238-anc.jpg empas.jpg

Publicitat
Publicitat

72 Comentaris

Publicitat
#20 catalanoide , Bcn , 29/12/2018 - 22:26

"Ensucian con pegatinas la ANC y dependendencias oficiales después de que Buch anunciara que será sancionado" Sr Rius, por esa regla de tres, Catalunya está bastante sucia de lazos

#18 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 29/12/2018 - 08:18

Todos los funcionarios o empleados pùblicos o.por cuenta ajena (en.muchas empresas). Que utilizen sus uniformes para actividades no relacionadas con su empleo. Lo mismo que si se emborrachanen bares y montan trifulcas y causan destrozos . Con ropa de trabajo deberían ser sancionados.

#17 Para La R E C O N Q U I S T A de E S P A Ñ A ... La S O L U C I Ó N se llama ... ¡¡¡=VOX=!!!, ... OBJETIVO-FINAL : ¡¡¡FUERA las AUTONOMÍAS!!! ..., 29/12/2018 - 02:47

La "solució" al "problèma" de CATALUÑA...

NO-NO passa per obrir un espai de "diàleg" amb Torra

i altres líders secessionistes...

sinó per desmantellar l'entramat administratiu-mediàtic-associatiu que el sosté...

[...i el "CLIENTELISME" y los "ESTÓMAGOS-AGRADECIDOS"...]...

#16 Para La R E C O N Q U I S T A de E S P A Ñ A ... La S O L U C I Ó N se llama ... ¡¡¡=VOX=!!!, ... OBJETIVO-FINAL : ¡¡¡FUERA las AUTONOMÍAS!!! ..., 29/12/2018 - 02:37

- Las "autonomías" suponen un despilfarro
y generan división y desigualdad entre los ESPAÑOLES...

- DEVOLUCIÓN, para "empezar", de las competencias de Educación, Sanidad,
Justicia y Seguridad...

- OBJETIVO-FINAL : ¡¡¡FUERA las AUTONOMÍAS!!!

#15 Apu, Bcn, 29/12/2018 - 01:33

Cada cop manipuleu més descaradament els ignorants dels vostres lectors. Sabeu perfectament que el problema se l'ha buscat per insultar, per dir "idiota".
No obstant, estaria bé que el sancionessin per no mantenir una actitud neutral. Com era allò dels llaços i la neutralitat dels espais públics? Doncs idem amb la casta dels funcionaris.

#15.2 Neferu, Barcelona, 29/12/2018 - 08:59

La "neutralidad" de la que hablas, Apu se debería aplicar en todo. La neutralidad de profesores y rectorados para que no se utilicen los centros educativos parafines partidistas y de adoctrinamiento político y para otros tantos casos. Así, estaría de acuerdo contigo.

#15.3 Tabarnés puro, Barcino, 29/12/2018 - 09:15

Si pides neutralidad a los funcionarios empieza por exigir que sancionen al guardapinos tractoriano que se plantó en la manifestación ilegal vestido con su uniforme. Y continua por exigir que los funcionarios tractorianos atiendan siempre en el idioma del ciudadano, profesores de escuela incluidos. Sois falsos y miserables.

#15.4 soloesmiopinon, Tabarnia, 29/12/2018 - 14:57

O sigui Apu, que estàs d'acord amb que sancionin a tots els funcionaris que penguen llaços i cartells polítics... dons no t'he vist demanar-ho. Tampoc he veig demanant que sancionin als Agents Forestals i bombers que utilitzaven els uniformes. Ahhh clar, això només aplica al bando dels malvats constitucionalistes, es clar.