Publicitat
Política · 14 de Maig de 2009. 15:31h.

Camps, imputat l'endemà de reunir-se amb Montilla

El Tribunal Superior de Justícia de València també ha imputat Ricardo Costa

El Tribunal Superior de Justícia de València ha citat el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, a declarar el pròxim 19 de maig en qualitat d'imputat en la part valenciana del cas Gürtel, procés obert pel magistrat de l'Audiència Nacional, Baltasar Garzón, segons un comunicat del tribunal. La imputació s'ha produït l'endemà que el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, es reunís de forma oficial amb Francisco Camps durant una visita institucional al País Valencià amb motiu del partit de la final de la copa del Rei de futbol.

El president valencià presumptament hauria rebut vestits com a regal en compensació per l'adjudicació de contractes a l'empresa Special Events, de Francisco Correa, i la seva filial valenciana, Orange Market, d'Álvaro Pérez. El tribunal també ha citat a declarar com a imputat el diputat del Partit Popular valencià i mà dreta de Camps, Ricardo Costa, l'exvicepresident del govern valencià Víctor Campos i l'excap del gabinet de la conselleria de Turisme, Rafael Betoret.

De la seva banda, el secretari d'organització del PSC, José Montilla, preguntat per e-notícies sobre si la visita de Montilla a Camps va ser oportuna en aquestes circumstàncies, ha dit que "creiem que el president Montilla fa el seu treball com a president de Catalunya, que defensa els interessos de Catalunya i que aquesta visita ha estat positiva". Ha afegit que "això és l'únic que li preocupa al president de la Generalitat, i ho està demostrant sobradament. Ha fet la seva feina adequadament, i l'estrany és que s'hagin trigat tretze anys a fer una visita a la Generalitat valenciana. Això no és normal".

Francisco Camps (dreta), amb Ricardo Costa
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat