Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2011. 18:40h.

Camps vol "manifestacions a Barcelona per Canal 9"

El vicepresident primer de la Generalitat Valenciana diu que TV3 es veia "il·legalment"

Camps vol "manifestacions a Barcelona per Canal 9"

Imatge d'una manifestació a favor de les emissions de TV3 al País Valencià

El vicepresident primer de la Generalitat valenciana, Vicente Rambla, ha assegurat que l'executiu de Francisco Camps està fent "una tasca proactiva en favor que TV3 es vegi" al País Valencià i només falta la "receptivitat" del Govern estatal, que és qui ha d'autoritzar l'espai perquè les emissions del canal autonòmic català es puguin desenvolupar "en la legalitat".

"Per tant als que utilitzen això demagògicament per a altres temes, cal recordar que aquesta és una qüestió estrictament de legalitat i d'autorització per part del Govern. I els que es manifesten aquí contra la interrupció de les emissions de TV3 podien també manifestar-se a Barcelona en contra que allà no s'emeti Canal 9", ha indicat.

"Volem que es vegi TV3, però necessitem un espai", ha afirmat Rambla, que ha criticat que "quan van sortir a disposició de les autonomies aquests espais, la Comunitat va rebre menys dels que li corresponien en termes relatius".

El vicepresident ha aclarit que València "no ha pres la decisió de tallar les emissions" de TV3 sinó que, "qui il·legalment les estava duent a terme ha decidit no continuar fent-ho", ha dit en referència a Acció Cultural del País Valencià (ACPV). "Per tant estem davant la normalització d'una situació manifestament il·legal i hi ha més emissores en la Comunitat que estan emetent en aquesta il·legalitat i el Consell els ha obert un expedient per això".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 luis, barcelona, 01/03/2011 - 12:35

¿Alguna manifestación de y por los 500.000 parados?

#6 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 01/03/2011 - 09:52

JAJAJAJA..SI,SI...VOLEM UNA MANI A FAVOR DEL CANAL 9...POT SER EL MILLOR ESPECTACLE DES DE FA MOLT TEMPS..JA VEIGA JORDI "CAÑITABRAVA" Y 4 CIUDADANOS MÉS, ELS 2 CÍVICOS CATALANES Y ALGUN PEPERO PERDUT...IMPRESSIONANT...QUE LA FACIN SI US PLAU!!!!

#5 Yihhadistes ispanyols, dignes d'una dictadura àrab, 28/02/2011 - 21:40

Després de 23 anys de rebre TV3 a Valencia. El govern del PP esquitxat per la corrupció i volent desviar l'opiniò pública i acabar amb una TV que no controla canvia la llei per tal de declarar il·legal TV3 i acabar una mica més amb la llibertat d'informació dels Valencians

#4 pep, manresa, 28/02/2011 - 20:30

Ah, per cert, estic completament a favor de poder veure Canal 9, si no hi ha manifestacions potser és perquè al ser una TV folcloritzada i partidista els de la seva corda prefereixen veure directament Intereconomia i els altres ja tenim TV3, però si algú n'organitza una, seré el primer d'anar-hi

#3 pep, manresa, 28/02/2011 - 20:25

Vaja excuses absurdes no busquen els uns amb els altres, tant el PSOE espanyol com el PP valenciá son beligerants en contra de Catalunya, cal proclamar la independència del Principat, potser no seguiria immediatament la resta de la nació però d'entrada creixerien les parabòliques com bolets