Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2017. 20:47h.

Campuzano acusa Albert Rivera de “falangista”

El portaveu del PDECAT al Congrés assegura que el líder de Ciutadans “ens vol portar als temps de Franco”

El portaveu del PDECAT en el Congrés dels diputats, Carles Campuzano, ha acusat el líder de Ciutadans, Albert Rivera, de ser una “falangista” i de voler acabar amb el catalanisme polític. “Vostè ha fet una intervenció pròpia d’un falangista. Ha fet una intervenció pròpia d’aquells que en el 39 van entrar a Barcelona”, ha assegurat Campuzano en el seu torn de rèplica.

Campuzano ha reblat que Rivera “ens vol tornar a portar als temps de Franco”, i ha afegit que “vol liquidar el programa catalanista que es va construir a principis del segle XX”. El portaveu del PDECAT no ha retirat les seves declaracions, malgrat la petició de la presidenta de la cambra baixa, Ana Pastor.

El president de Ciutadans li ha replicat dient que “aquí els únics que han donat un cop a la democràcia són els senyors d’aquest grup parlamentari”. “Jo vaig néixer a l’any 79, sóc un demòcrata que m’estan traient els meus drets aquests senyors que aquí cobren un sou amb diners públics pagats per tots”, ha afegit.

El diputat de l’antiga Convergència ho ha dit després que el líder de C’s hagi equiparat el procés amb el 23-F en la seva intervenció. “Ens enfrontem a l’atac a Espanya més gran des del 23-F”, ha afirmat Rivera, qui ha afegit que el ple del Parlament d’aquest dimarts “és preceptiu per aplicar l’article 155”.

“Això se soluciona parant el cop, anant a eleccions i reformar la Constitució amb un nou interlocutor”, ha considerat Rivera. També ha considerat que el nacionalisme és el “major risc d’Europa” i “una ideologia caduca” que “pretén dividir els espanyols”.

Carles Campuzano

40 Comentaris

Publicitat
#35 Galaicoman, Barcelona, 13/10/2017 - 00:33

Campuzano sabe de lo que habla: en su partido hay más de uno cuyo papá y abuelos lo fueron (falangistas).

Nada nuevo bajo el sol.

#34 Aran non ei Catalonha, Arties, 12/10/2017 - 15:57

Que nes de pegas Campuzano.

#33 Falangista lo fue Samaranch i Suarez, L'H, 12/10/2017 - 15:14

Falangistas de pro, camisas azules, lo fueron Adolfo Suarez y Joan Antonio Samaranch. Y quien diga que no, miente. Wikipedia. Ahora bien: Fueron inteligentes para ver que España había cambiado? SI. Y fueron lo suficientemente inteligentes para cambiar de camisa? También.

#32 Recursos espuris, Can Fanga, 12/10/2017 - 13:35

Dir-li falangista al Rivera es el recurs de qui no te arguments. No es falangista, igual que voste no es japones. No faci demagogia barata, voste cobra massa d'Espanya per ser diputat del Congres dels Diputats Espanyol, -renuncii-, per tenir un discurs de tan baix nivell intel.lectual.

#32.1 juan, salou, 15/10/2017 - 08:35

Ës una verdad como un templo, no hace falta decir nada mas

#31 Ram, Terrassa, 12/10/2017 - 13:09

Nueva web para que los extranjeros sepan de las mentiras independentistas y puedan opinar, está en 4 idiomas, se ruega máxima difusión por cualquier medio para que llegue a todos los rincones del mundo.

También está en Facebook.

https://voicesfromspain.com/