Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2018. 16:57h.

Campuzano diu que Torra parlaria al Congrés “d’autodeterminació”

El portaveu del PDECAT afirma que si Ana Pastor el convida a la cambra baixa és per abordar l’“Estat propi”

Campuzano diu que Torra parlaria al Congrés “d’autodeterminació”

Carles Campuzano

El portaveu del PDECAT al Congrés, Carles Campuzano, ha afirmat que si el president de la Generalitat, Quim Torra, acudeix a la cambra baixa seria per parlar “d’independència, d’Estat propi i d’autodeterminació”. Així ha respost Campuzano a la invitació que la presidenta del Congrés, Ana Pastor, ha fet a Torra perquè defensi a la cambra baixa “el seus posicionaments polítics”.

“Entenc que la senyora Pastor, si convida el senyor Torra al Congrés dels Diputats, és que està disposada a parlar d’independència, està disposada a parlar d’Estat propi, està disposada a parlar d’autodeterminació, perquè de les coses que el senyo Torra parlaria al Congrés seria precisament d’això”, ha assegurat el portaveu del PDECAT.

Campuzano ha recordat que l’expresident del Govern, Carles Puigdemont, es va oferir l’any passat a comparèixer al Congrés per exposar els plantejaments independentistes, però Pastor “no va acceptar”. “No sé si la senyora Pastor ha canviat de posició”, ha afegit el dirigent del PDECAT.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/09/2018 - 19:30

Mentre el Juanitu Tarda porta ja 39 anys amorrat a la mamella publica, el Campuzano nomes 31 pero sent 10 anys mes jove.
Catalunya no seria la que es sense gent com ells

I com es evident impermeables a qualsevol crisi humaniatria.

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/09/2018 - 19:09

"Campuzano dice que Torra hablaría en el Congreso “de autodeterminación”"

Tambe pot anar a dirlis de cos present el que pensa d´ells, el tipus de besties que son i de quin color es la seva dentadura postissa

#5 Vikander , tremp, 04/09/2018 - 18:49

Per mí que vagi que descarregui la seva perorata i que després s'empassi la bronca que li espera amb la poca dignitat que li quedi.

#4 Vikander , tremp, 04/09/2018 - 18:46

Si no se atreve a atender a un medio que no sea de los del régimen cómo se va a atrever a ir al Congreso?

#3 Ramon, Terrassa, 04/09/2018 - 17:44

Carlitos, sois congénitamente mentirosos: Fuigdemont pudo ir a hablar al Congreso en todo momento. Lo que no quería era escuchar y menos recibir la respuesta a sus absurdas peticiones por parte de los representantes de la Soberanía nacional de todos los españoles, catalanes incluidos, claro. Pues ajo y agua.