Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2018. 10:02h.

Campuzano ofereix el seu cap a Puigdemont

El diputat mostra el seu malestar amb la direcció del PDECAT: "hem perdut una oportunitat"

El diputat del PDECAT, Carles Campuzano, en declaracions als passadissos del Congrés, no ha dissimulat el seu malestar amb ERC i el seu propi partit després de retirar la moció pactada amb el PSOE on es demanava iniciar un diàleg sobre la situació de Catalunya "en el marc de la legislació vigent ".

"Hem perdut una oportunitat per marcar clarament el compromís per al diàleg", ha resumit Campuzano, a més de recordar que "el diàleg exigeix coratge polític". "Tots necessitem coratge, començant pel govern socialista i ERC", ha remarcat.

Preguntat per si se sent més distant de la direcció del PDECAT, ha admès que "la política és complicada. Sovint no totes les decisions que es prenen les comparteixes, però has de assumir-les". També ha recordat que "el meu càrrec de portaveu està a disposició del president del partit".

Campuzano tampoc ha negat que la decisió de retirar la moció hagi estat de Carles Puigdemont. "Això quan vingui aquí la senyora Nogueras potser ho pugui aclarir, perquè en nom de la direcció del partit la vicepresidenta potser sigui més precisa que un servidor".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 joan, manresa, 13/09/2018 - 16:19

El Casal,16.10 h.--Sr.Campuzano...,no li dongui mes voltes...,el PDECAT,está condemnat desde el seu inici a ser blanc de totes las criticas,des de ,blaus,grocs i bermells,per un sol motiu..,va nexer de una CDC..,i axó no u perdonará mai cap partit politic.Odien a CDC...,no per els errors comessos o per els encerts..,es un odi visceral per tot...

#12 Alejandro, Barcelona, 13/09/2018 - 14:12

En mi estructura mental no cabe, por mucho que lo intento, entender que un señor fugado, que ha dejado a sus compinches con el culo al aire, que está viviendo de p.madre en Bruselas, lleve las tiendas de la polít. catal, ordene y mande desde su refugio dorado al Parlament catalán y que esos diputados procesistas le obedezcan cual a un Führer

#11 sid, bcn, 13/09/2018 - 13:20

Hi ha un pacte impulsat per els jefes d'en Sanchez i en Puigdemont i els seus no poden permetre quedar al marge i que acabi la tensió. Necessiten una solució més radical

#10 anti-nazis, Barcelona, 13/09/2018 - 13:06

Mejor haberle dicho: "Hazme tuyo Puchi, hazme tuyo..."

#9 teruel existe, BCN, 13/09/2018 - 12:24

No li seria mès pràctic oferir-se per tallar el cap de Puigdemont en lloc d'oferir el seu propi cap per ser tallat? Ho dic des d'un raonament pràctic.